Bachelorette-hittisarjan ympärillä skandaali - ex-rakkaan väitteet vaarantaneet turvallisuuden

10.07.2019 17:30 - Senni Loikala

Yhden kumppaniehdokkaan, Jed Wyattin, entinen kumppani antoi amerikkalaislehdelle haastattelun, joka on Wyattin mukaan saanut monet aggressiivisiksi.

Yhdysvalloissa on käynnissä The Bachelorette -tosi-tv-sarjan tuorein kausi. Sarjassa Miss Alabama USA 2018 -kauneuskilpailun voittaja, malli Hannah Brown etsii rinnalleen elämänkumppania. Sulhasehdokkaita on karsiutunut ohjelman edetessä, ja tällä hetkellä kisassa on vielä mukana neljä miestä.

Yksi miehistä on Tennesseestä kotoisin oleva laulaja Jed Wyatt, 25. Wyatt päätyi kesäkuussa kohun keskelle, kun hänen entinen tyttöystävänsä Haley Stevens väitti People-lehdelle, että hän ja Wyatt olivat vielä yhdessä, kun Wyatt lähti hittisarjan kuvauksiin.

Stevensin mukaan Wyatt oli sanonut, että hän haki sarjaan vain edistääkseen uraansa. Entinen tyttöystävä väitti, että hän ja Wyatt lähtivät romanttiselle lomalla Bahamalle vielä sen jälkeen, kun Wyatt oli valittu mukaan sarjaan. Stevensin mukaan hän puhui viimeisen kerran Wyattin kanssa, kun tämä lähti sarjan kuvauksiin. Tuolloin Wyatt kertoi rakastavansa häntä, väittää Stevens. Kuvauksissa miehet eivät saaneet pitää yhteyttä ulkomaailmaan ja Stevens kertoi alkaneensa pelätä, jos hänen kumppaninsa rakastuisi oikeasti Browniin.

Skandaali johtanut vaikeuksiin

Entisen tyttöystävän lausunnoista on koitunut Jed Wyattille ja hänen lähipiirilleen valtavasti harmia. Näin ainakin, mikäli Wyattin tiistaina julkaisemaa Instagram-päivitystä on uskominen. Wyatt kirjoittaa, ettei voi vielä kertoa julkisuuteen omaa versiotaan tapahtumista. Hän pyytää kuitenkin jättämään asianosaiset rauhaan.

”Pyydän, että ymmärtäisitte, miten paljon minua, perhettäni, muita show’ssa olevia miehiä ja ennen kaikkea Hannahia kohtaan tapahtuneet toimet vaikuttavat meidän kaikkien henkiseen ja fyysiseen terveyteen”, Wyatt kirjoittaa ja jatkaa:

Uhkauskirjeitä ja puhelinsoittoja on tullut koteihimme. Ihmiset ovat hyökänneet verbaalisesti vanhempiani ja siskoani vastaan julkisilla paikoilla. Pyydän, että muistaisitte, että harmittomista vaikuttavista teoista on haittaa oikeille ihmisille.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue lisää tuoreen The Bachelorette -kauden pyörityksestä täältä.

Kilpailut

Uusimmat