Kuva: AOP

"Verta valui pitkin naamaa" - Jennifer Lopez julkaisi videon, jossa hän loukkaantuu kesken keikan

12.07.2019 12:45 - Milena Raappana

Kokenut esiintyjä ei lopettanut keikkaansa tapaturman takia.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 49, on kokenut tanssija ja esiintyjä. Lavalla hän on kaikki tai ei mitään -tyyppi eikä showta keskeytä, vaikka mitä tapahtuisi. Tämä koskee myös tilannetta, jossa Lopezin kasvoista vuotaa verta kesken esityksen.

Lopez on dokumentoinut uutta It's My Party -kiertuettaan sosiaaliseen mediaan ja YouTubeen. Uudella kulissien takana tapahtuvaa materiaalia sisältävällä videolla hän paljastaa, miten hän onnistui lyömään itseään mikrofonillaan kasvoihin kesken Las Vegasin keikallaan. 

Videolla supertähti tulee pois lavalta keikan lopuksi ja sanoo kihlatulleen Alex Rodriguezille verta valuneen pitkin hänen kasvojaan. 

- Löin itseäni mikrofonilla kasvoihin. Boom! Se vain tapahtui. Katsoin sivulle väärään aikaan. Pete tuli ja kuin nyrkkeilijä hän murskasi kylmää jäätä naamalleni, Lopez selittää videolla ja alkaa itkemään. 

Kihlattu Rodriguez kuitenkin lohduttaa itseensä pettynyttä Lopezia ja kehuu showta maasta taivaisiin. 

- Se oli paras show, minkä olen nähnyt tähän mennessä. Olitte aivan loistavia! Ja sinä rakas näytit, että olet todellinen taistelija, Rodriguez sanoo. 

Katso video alta tapahtuneesta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisesti tähti kävi kuitenkin näyttämässä haavaa lääkärillä, sillä paparazzit bongasivat hänet lähtemässä lääkärin vastaanotolta. Hänellä oli pieni haava silmäkulmassa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopez, 49, on tyrmäävä näky! Tuore kuva sai seuraajat ihastelemaan treenattua vatsaa

Lue myös: Jennifer Lopez julkaisi romanttisen kuvan - ihmisten huomio kiinnittyi kuitenkin tähden kasvoihin

Lähde: Women's Health 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat