Kuva: All Over Press

Fani kysyi Shawn Mendesin suhteesta Camila Cabelloon - katso video suloisesta reaktiosta

23.07.2019 19:15 - Milena Raappana

Kaksikko on nähty läheisissä väleissä, mutta kumpikaan ei ole vahvistanut suhdetta.

Kahden artistin rakkauselämää spekuloidaan tällä hetkellä enemmän kuin keidenkään muiden ja he ovat Shawn Mendes, 20, ja Camila Cabello, 22. Kaksikon huhuttu romanssi alkoi Señorita-biisin tiimoilta tehdystä yhteistyöstä ja pari on bongattu kadulla kävelemässä käsikkäin ja suukottelemassa toisiaan. Kumpikaan ei kuitenkaan ole myöntänyt tai vahvistanut suhdetta. 

Dallasissa järjestetyssä fanitapaamisessa yhdellä fanilla oli kuitenkin sen verran pokkaa, että hän päätti kysyä Shawn Mendesiltä asiasta, ja artistin reaktio on mitä sympaattisin. Videolla fani ensin sanoo, että todennäköisesti kaikki tietävät kysymykseen vastauksen. Tämän jälkeen hän kysyy suoraan, mitä Shawnin ja Camilan välillä on. Muut tapaamisessa olevat alkavat kiljua ja nauraa riemusta ja Shawn hymyilee punastellen. Artisti sivuutti kysymyksen leikkisästi siirtymällä seuraavaan. 

Videon kommentteihin on tulvinut negatiivisia viestejä kysymyksestä. Fania on syytetty epäkunnioittavasta käytöksestä ja osa pelkää, että artisti lopettaa fanien kanssa järjestettävät kysymystuokiot. 

"Hän tulee lopettamaan kysymyshetket kokonaan, jos ette lopeta kyselemästä hänestä ja Camilasta."

"On todella epäkunnioittavaa kysyä häneltä tuollaista. Hän ei selvästikkään halua puhua aiheesta, se on hänen yksityiselämäänsä. Se ei millään tavalla kuulu faneille. Ja tuollaisen kysyminen uudestaan ja uudestaan ei muuta lopputulosta. Hän kertoo meille asiasta, jos hän haluaa."

"Tämä on lähtenyt käsistä."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

View this post on Instagram

señor & señorita on the V Magazinita @vmagazine 🖤🌹

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

(kuva: All Over Press)

(kuva: AOP)

Lue myös: Shawn Mendes tiputti laulajakaunottaren tanssiharjoituksissa maahan - "Ei noin voi tehdä!"

Lue myös: Laulajakomistus julkaisi alusvaatekuvan, fanit sekosivat - "Ihana lihaskimppu!"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat