Kuva: AOP

Joel Harkimo paljastaa - kuinka Janni Hussi reagoi hävittyyn vetoon?

30.07.2019 18:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harkimo kertoi tilanteesta Radio Novan Iltapäivä -ohjelmassa.

Uutisoimme vastikään, kuinka yrittäjä Joel Harkimo, 29, on kertonut sosiaalisessa mediassa lyöneensä vetoa ja joutuneensa nyt maksamaan seuraukset. Mies oli lyönyt ystävänsä kanssa vetoa siitä, voittaako Liverpool Valioliigan ja koska Liverpool ei voittanut, Harkimo hävisi vedon. Panoksena oli hiukset, joten Harkimo joutui ottamaan trimmerin kauniiseen käteen.

Harkimo kertoi Radio Novan Iltapäivän juontajille Anssi Honkaselle sekä Niina Backmanille, mikä hävityssä vedossa harmitti eniten.

- Olihan se vähän jännittävää, kun ei tiennyt, miltä sitä näyttää näin lyhyellä tukalla. Kovempi kolaus oli kuitenkin se, että ystäväni saa nyt makeasti nauraa minulle.

Veto ei ole ensimmäinen nuorelle yrittäjälle.

- Joskus nuorena löin vetoa siitä, että tukka täytyy värjätä Jokerien mestaruuden kunniaksi. Luulin, että aikuisena olisi vähentänyt tällaisia, mutta kun oikea provokaatio tulee, niin kyllä sitä lähtee mukaan. Nyt kävi näin.

Harkimo paljastaa haastattelussa myös, kuinka avopuoliso Janni Hussi reagoi hävittyyn vetoon.

- Jannihan sano mun ystävälle, että lähettää heti kuvan, kun tukka on leikattu. Ensimmäinen kommentti oli sitten: "Ei tuo ole edes paha! Kyllä se kasvaa takaisin". Janni kuitenkin sanoi, että tykkää enemmän, kun minulla on hiukset päässä.

Videon Harkimon hävitystä vedosta voit katsoa alta.

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää joka arkipäviä kello 14-18. Voice.fi, Radio Nova ja KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Joel Harkimo hävisi vedon ja joutui ajamaan tukkansa siiliksi - someseuraajilta yksimielinen reaktio

Kilpailut

Uusimmat