Kuva: Senja Rapila

Eva Wahlström pyllistää Instagram-kuvassa antaumuksella - teki kuvaajalle hauskan pilan

07.08.2019 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuvan ottanut valokuvaaja putosi tuolilta, kun näki kuvan ensimmäistä kertaa.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström, 38, on jakanut Instagram-tilillään hauskan kuvan harvinaislaatuisesta poseerauksesta. Mustavalkoisessa kuvassa nainen pyllistää antaumuksella kameralle vetäen samalla housujaan alas. Nainen selittää huvittavan kuvan taustoja kuvatekstissä. Kuva on peräisin valokuvaussessiosta kuvaaja Jussi Ratilaisen kanssa, mutta se otettiin valokuvaajan selän takana.

”Muistaakseni otettiin kuvia Urheilijan taivas + helvetti -kirjaan. Kuvausryhmä lähti syömään ja jätti kamerat salille siksi aikaa. Tänään, nyt viitisen vuotta kuvausten jälkeen sain vihdoin tämän taideteoksen käteeni. Harmi ettei nähty valokuvaajan reaktiota selaillessaan kuvia”. Wahlström kirjoittaa.

Kuvan on ottanut vapaaotteluvalmentaja Jaakko Dahlbacka. Voit katsoa kuvan alta ja jos se ei näy alla, klikkaa tätä linkkiä.

Wahlstömin kuva on saanut seuraajilta ihastuneen vastaanoton, ja monet ovat kommentoineet kuvaa itkunauruhymiöillä. Vaikka nainen on laittanutkin kuvaan mojovan sensuuripalkin, on kuva onnistunut herättämään myös närää naisen seuraajien keskuudessa.

”Lakkasin nyt seuraamasta sinua. En voi antaa lasteni nähdä tätä. Heidän viattomuuttaan täytyy suojella”, kirjoittaa yksi seuraaja, jolle Wahlström on kommenteissa vastannut. Hän selittää vastauksessaan, että kyse on vain kameramiehelle suunnatusta pilasta.

Valokuvaaja Jussi Ratilainen on myös kirjoittanut kuvaan kommentin. Käy ilmi, että kuva oli herättänyt hänessä erittäin paljon huvitusta.

”Voin sanoa, että kun tää tuli vastaan edittipöydällä (sen verran alivaloittunut ruutu, että en meinannut aluksi edes huomata), niin tipahdin tuolilta ihan konkreettisesti. Hepulin rauhoituttua soitin sit assareille, että ’missä vaiheessa ootte ottanu tämmösen kuvan’. Kukaan ei tunnustanut. Onneksi arvoitus ratkesi sit myöhemmin. Kiitos ikimuistoisesta källistä!” Ratilainen kommentoi.

Muuten Eva Wahlströmin Instagram-tili keskittyy pitkälti hänen nyrkkeilyuraansa, mutta nainen on somessa väläytellyt myös taiteellista lahjakkuuttaan. Nainen on ollut tuottelias abstraktin maalaustaiteen parissa.

Lue myös: Eva Wahlström julkaisi hulvattoman kuvan vuosien takaa - mukana myös Vappu Pimiä!

Lue myös: Eva Wahlström avoimena määrätietoisuudestaan: "Treenasin 4 kuukautta lasinsirpale varpaassa"

Suosittelemme

Uusimmat