Kuva: AOP

Aviomiehestään eronnut Miley Cyrus jakoi liudan kuvia someen Italiasta - "Elämä on kiipeämistä"

12.08.2019 16:45 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus erosi aviomiehestään Liam Hemsworthista. Nainen on kuvattu nyt läheisissä tunnelmissa Italian-lomallaan toisen naisen kanssa.

Miley Cyrus, 26, on eronnut pitkäaikaisesta kumppanistaan Liam Hemsworthista, 29. Pariskunta vahvisti erouutisen tiedotteella lauantaina. Kaksikko oli mennyt naimisiin joulukuussa.

”Liam ja Miley ovat päättäneet erota. He ovat muuttuneet kumppaneina ja yksilöinä, ja he ovat päättäneet, että tämä on heidän parhaakseen samalla kun he keskittyvät itseensä ja uriinsa”, tiedotteessa kuvaillaan.

(kuva: AOP)

Miley Cyrus on nyt julkaissut ensimmäiset sosiaalisen median päivityksensä eron jälkeen. Instagram-kuvissa nainen poseeraa kauniissa vuorimaisemassa Italiassa, minne hän vaikuttaa lähteneensä toipumaan avioerosta. Kuvateksti vaikuttaa viittaavan suoraan erouutiseen.

”Älä yritä taistella muutosta vastaan, koska siinä ei voi koskaan voittaa”, nainen aloittaa tekstinsä.

”Dolomiititkaan eivät muodostuneet yhdessä yössä. Tämä upea kauneus muodostui miljoonien vuosien aikana. Isäni on aina sanonut, että luonto ei koskaan kiirehdi mutta on aina ajallaan. Tiedän, että tämä on totta ja se tieto täyttää sydämeni rauhalla ja toivolla. Minut on opetettu kunnioittamaan planeettaa ja sen prosessia, ja aion tehdä samoin oman prosessini kanssa”, Cyrus kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Nainen on julkaissut kaksi muutakin päivitystä samoista maisemista. Kuvatekstien perusteella nainen suhtautuu tulevaisuuteensa toiveikkaasti.

”Uusi päivä, uusi seikkailu”, nainen kirjoittaa yhden päivityksensä kuvatekstissä. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Elämä on kiipeämistä, mutta näkymät ovat hienot”, Cyrus kirjoittaa erään kuvan yhteydessä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tapasivat toisensa vuonna 2009 kuvatessaan The Last Song -elokuvaa. Kaksikko alkoi pian tämän jälkeen tapailla. Pariskunta meni kihloihin vuonna 2012, mutta he erosivat vuosi tämän jälkeen. Pari palasi yhteen vuonna 2015, ja viime joulukuussa he menivät naimisiin intiimissä seremoniassa kotonaan.

Pian erouutisen jälkeen Cyrusista alkoi levitä kuvia, joiden perusteella on spekuloitu, onko nainen jo löytänyt itselleen uuden romanssin. TMZ-julkaisu levitti paparazzikuvia, joissa Cyrus nähdään läheisissä tunnelmissa The Hills -tv-sarjasta tutun Kaitlynn Carterin kanssa. Kaksikko on kuvattu Como-järven rannalla olevan hotellin uima-altaalla pussailemassa. Jos TMZ:n kuvapäivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Miley Cyrus oli juuri puhunut avioliitostaan Elle-lehden haastattelussa.

- Ihmisiä taitaa hämmentää se, että olen naimisissa. Suhteeni on hyvin uniikki. Se on niin monimutkainen, moderni ja uudenlainen, että en usko, että ihmiset ymmärtäisivät sitä, Cyrus sanoi.

Nainen lisäsi haastattelussa, että heterosuhteessa oleminen ei ole poistanut hänen seksuaalista mieltymystään myös naisia kohtaan. Hän myös kertoi, ettei sopeudu stereotyyppiseen vaimon rooliin.

Lue myös: Mikä kroppa! Miley Cyrusin superkuumat bikinikuvat paljastavat huikean vartalon

Lue myös: Miley Cyrus julkaisi tavallisesta poikkeavan yläosattoman kuvan - fanit ihastuneet rajuun tyyliin

Lähteet: E! Online, Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat