Kuva: AOP

Gigi Hadid kertoi tulleensa ryöstetyksi, seuraajat raivostuivat ilmoituksesta - "Typerä päivitys"

13.08.2019 17:45 - Iiro Myllymäki

Gigi Hadid seurueineen joutui ryöstön kohteeksi lomallaan Kreikan Mýkonoksessa.

Huippumalli Gigi Hadid, 24, lomaili siskojensa kanssa Kreikassa Mýkonoksen saarella. Loma suositussa turistikohteessa ei ollut pelkkää auringonvaloa ja rentoutumista, sillä Hadid tuli kertomansa mukaan ryöstetyksi matkalla. Nyt nainen on kertonut tapauksesta Instagramissa tavalla, joka on saanut monet naisen seuraajat suuttumaan.

”Älkää antako Insta-päivitysten hämätä. Minut ryöstettiin. En aio koskaan mennä takaisin sinne. En suosittelisi. Käyttäkää rahanne jossain muualla”, Gigi Hadid ilmoitti seuraajilleen. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Nainen jakoi päivityksen Instagram-tilillä, minne nainen kokoaa kertakäyttökameroilla ottamiaan kuvia. Kyseisellä tilillä on vain 88 000 seuraajaa, mikä on pikkuluku verrattuna naisen pääasiallisen tilin 49 miljoonaan seuraajaan. Hadidin päivitys on silti saanut paljon kritiikkiä osakseen. Monen kommentoijan mielestä Hadid lokaa tarpeettomasti Mýkonoksen mainetta yksittäisen ryöstötapauksen vuoksi.

”Minut ryöstettiin Miamissa. En silti kehota ihmisiä olemaan menemättä sinne. Typerä päivitys”, on yksi kommentoinut.

”Oikeasti? Herätys! Ei se ole Kreikan vika. Ryöstetyksi voi joutua missä vain”, on myös kommentoitu.

”Tämän päivityksen jälkeen tunnen oloni tyhmäksi siitä, että olin fanisi. Käsket ihmisiä olemaan menemättä upealle Kreikan saarelle vain, koska sinut ryöstettiin siellä. Ihmisiä ryöstetään kaikkialla, mutta ei siitä tarvitse syyttää kokonaista maata. Tämä on niin epäkunnioittavaa. Olen ollut Mýkonoksessa kaksi kertaa, ja se on ollut upeaa”, kuuluu eräs kommentti.

TMZ kertoo, että Hadid siskoineen saapui eräänä iltana lomallaan majoituskohteeseensa ja huomasi, että heidän tavaransa olivat levitettynä ympäriinsä. TMZ:n tietojen mukaan muun muassa kalliita vaatteita, koruja, laukkuja ja aurinkolaseja oli varastettu.

Lue myös: Supermalli Gigi Hadid rokkaa trendiä, joka on nähty myös laulaja Evelinan yllä - katso ja vertaa

Lue myös: Suihkun alla poseeraava Gigi Hadid sekoitti fanien päät välittömästi: "Miten olet edes todellinen?"

Lähteet: Cosmopolitan, TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat