Kuva: Senja Rapila

Esko Eerikäinen tekee tv-juontodebyyttinsä uudessa musavisailussa - "Älyttömän hienot fiilikset"

14.08.2019 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hitlist-ohjelmaa juontaa Esko Eerikäisen lisäksi Shirly Karvinen.

Loppuvuodesta MTV3-kanavalla alkaa uusi musiikkivisailuohjelma Hitlist. Formaatti on saanut suuren suosion Isossa-Britanniassa, ja nyt suomalaisversioon haetaan kisaajia. Ohjelmassa on yksinkertainen idea. Kilpailijoille soitetaan hittikappaleita eri aikakausilta ja kisaajien on mahdollisimman nopeasti tunnistettava, mistä kappaleesta on kyse. Pelkkä kappaleen tunnistaminen ei kuitenkaan riitä, vaan kilpailijoiden on osattava nimetä kappale ja esittäjä täsmällisesti.

Ohjelman juontajina nähdään Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen. Siinä missä Karvinen on aiemmin nähty esimerkiksi Love Island Suomi -ohjelman juontajana, Eerikäiselle kyseessä on ensimmäinen tv-juontopesti. Juontohommia mies on tehnyt tähän mennessä radiossa Radio Novan taajuudella. Esko Eerikäisellä on positiivinen jännitys meneillään juontopestin suhteen.

- Minulla on älyttömän hienot fiilikset tästä. En ole pitkään aikaan ollut näin innoissani mistään duunista. Uuden aloittaminen on aina jännittävää, Eerikäinen kertoo Voice.fi:lle.

(kuva: MTV3)

Juontokaveristaan Eerikäisellä on pelkkää positiivista sanottavaa.

- Shirlyn kanssa tulee olemaan tosi hauskaa. Hän on mieletön tyyppi, Eerikäinen kehuu.

Hitlist-ohjelma kuvataan syyskuussa, ja kilpailijahaku on parhaillaan meneillään. Ohjelmassa kilpaillaan kahden hengen joukkueina. Voit hakea mukaan kilpailijaksi tästä linkistä. Ohjelmaan pääsyyn on myös toinen mahdollinen reitti. Esko Eerikäisen vetämissä Radio Novan Päivän lähetyksissä kisaillaan Eskon Hitlist Ohituskaista -kilpailussa, jonka voittajista valitaan kaksi onnekasta osallistumaan itse ohjelmaan. Kilpailua käydään 19.-30. elokuuta. Kisassa on sama idea kuin itse Hitlist-ohjelmassakin, eli soitetut kappaleet ja niiden esittäjät pitää osata nimetä.

Hittimusiikki on Esko Eerikäiselle tuttua radiotyön kautta, mutta hän kuuntelee paljon musiikkia myös vapaa-ajallaan. Miten mies uskoisi itse pärjäävänsä biisien tunnistamiseen perustuvassa kilpailussa?

- Kyllä minä varmaan aika hyvä kisaaja olisin, Eerikäinen sanoo.

Lue myös: Shirly Karvinen ja Esko Eerikäinen ottivat vastaan golf-haasteen - katso miten homma sujui

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Uusimmat