Kuva: AOP

Miley Cyrus avautui erostaan isosti somessa - "En myönnä rikosta, jota en ole tehnyt"

23.08.2019 11:45 - Milena Raappana

Miley Cyrus ja Liam Hemsworthin ero menee päivä päivältä likaisemmaksi.

Poptähti Miley Cyruksen, 26, ja Liam Hemsworthin, 29, ero on ollut kohun pyörteissä ja tilanne menee entistäkin rumemmaksi. 

On-off-suhteessa ollut pariskunta seurusteli yhteensä kymmenen vuoden ajan ja meni naimisiin viime joulukuussa. Aikaisemmin tässä kuussa kaksikko kuitenkin ilmoitti eroavansa seitsemän kuukauden avioliiton jälkeen. Hemsworth jätti keskiviikkona virallisen avioerohakemuksen. Tämän jälkeen uutisotsikot täyttyivät kuvista, joissa Cyrus on intiimeissä tunnelmissa taannoin myös eronneen tv-tähti Kaitlynn Carterin kianssa

Kuvat synnyttivät huhuja siitä, että Cyrus olisi pettänyt Hemsworthia, mutta BuzzFeed News uutisoi, että TMZ-julkaisun mukaan kummaltakin osapuolelta olisi tullut syytöksiä uskottomuudesta. 

Nyt Cyrus on avautunut aiheesta sosiaalisen median kanavissaan ja kiistää pettäneensä entistä kumppaniaan. Pitkässä päivityksessään hän myöntää eläneensä villiä elämää, jota on siivittäneet juhliminen, huumeiden käyttö ja alastonkuvat, mutta uskottomuutta hän ei hyväksy. 

"Voin hyväksyä, että valitsemani elämä tarkoittaa elämistä täysin avoinna ja läpinäkyvästi rakastamieni fanien kanssa ja 100 prosenttia julkisesti. En voi kuitenkaan hyväksyä, että minun sanotaan valehtelevan, jotta peittäisin rikoksen, jota en ole tehnyt. Minulla ei ole mitään salattavaa."

Päivitys jatkuu Cyruksen kertoessa, että aikaisemmat nuoruuden suhteensa hän on tuhonnut pettämällä. Tähti myös kertoo, miten hänet heitettiin ulos Hotel Transylvania -elokuvan ääninäyttelijäroolista, koska hän osti Liamille penistä esittävän kakun ja nuoli sitä ja kuinka hänestä löytyy alastonkuvia luultavasti enemmän kuin kenestäkään historian naisesta. 

"Mutta totuus on, että kun Liam ja minä sovimme asiamme, olin todella sitoutunut. Siinä ei ole mitään salaisuutta selvitettävänä. - - Voin myöntää monia asioita, mutta kieltäydyn myöntämästä, että avioliittomme päättyi pettämisen takia. Liam ja minä olemme olleet yhdessä yli vuosikymmenen. Olen sanonut sen aikaisemmin ja se pitää edelleen paikkansa, rakastan Liamia ikuisesti. MUTTA tässä vaiheessa minun pitää tehdä itseni takia terveellinen valinta ja jättää aikaisempi elämä taakseni."

Näet koko päivityksen painamalla oikeanpuoleista nuolta. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

Lähes 3,5 miljoonaa tykkäystä kerännyt päivitys on saanut Cyruksen seuraajilta kannustavia ja sympaattisia kommentteja peräti 91 500 kappaletta. 

"Rakastan autenttisuuttasi. Sinä rokkaat babe!"

"Jotkut ihmiset eivät tiedä, miten kohdata todellista yksilöllisyyttä, mutta onneksi sinä osaat."

"Sinä olet ja tulet aina olemaan uskomaton nainen, esiintyjä ja idoli."

Lue myös: Miley Cyrus kommentoi avioliittoaan: "Olen vieläkin seksuaalisesti kiinnostunut naisista"

Lue myös: Kohuerosta toipuva Miley Cyrus saa tukea perheeltään: 'Tilanne on kuitenkin surullinen'

Lähde: BuzzFeed News

Kilpailut

Uusimmat