Kuva: AOP

Mekon rohkea leikkaus ei ollut tarpeeksi Bella Thornelle - läpinäkyvä materiaali paljasti stringit

02.09.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Bella Thornen ensi-iltalook sai päät kääntymään Venetsiassa.

Elokuvamaailman katseet ovat kääntyneet Venetsiaan, missä juhlistetaan vuosittaisia elokuvajuhlia. Glamouria henkivä tapahtuma pitää sisällään monia punaisen maton näyttäytymisiä, joista yhdessä on nyt nähty yhdysvaltalaisnäyttelijä Bella Thorne, 21.

Bella Thorne saapui Joker-elokuvan ensi-iltaan rohkeassa tyylissä. Naisella oli yllään kaula-aukoltaan syvään uurrettu ja myös ison halkion sisältävä mekko. Rohkean leikkauksen lisäksi paljastavuutta lisäsi mekon materiaali, joka oli kiusoittelevan läpinäkyvä. Mekko paljastikin naisen käyttämät stringit. Rintojen kohdalla mekon kirjailu oli jossain määrin peittävämpi.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Bella Thorne saapui ensi-iltaan yhdessä uuden poikaystävänsä Benjamin Mascolon kanssa. Benjamin Mascolo on italialainen muusikko. Kaksikko ei peitellyt onneaan punaisella matolla, vaan jakoi kuvaajien edessä hellän suudelman ja piteli toisiaan kädestä.

(kuva: AOP)

Entinen Disney-tähti Bella Thorne on aikuistanut imagoaan urakalla. Uutisoimme hiljattain, että nainen on siirtynyt pornon pariin ohjaajan pallille. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Fanit samaistuvat Bella Thornen, 21, hauskaan bikinikuvaan: "Tuo on niin totta!"

Lue myös: Bella Thorne, 21, luonnollisena bikineissä - fanit ihastelevat kuvasarjaa

Kilpailut

Uusimmat