Kuva: AOP

Justin Bieber lapsitähteyden varjopuolista: 'Käytin kovia huumeita ja kohtelin naisia huonosti'

03.09.2019 19:15 - Milena Raappana

Poppari avautui isosti somessa elämänsä raskaista ajoista.

"Tunne siitä, että pettymyksen perään tulee toinen. Joskus se voi johtaa siihen, ettet enää edes halua elää. Kun tuntuu siltä, ettei asiat tule ikinä muuttumaan... Voin täysin samaistua tähän."

Näin laulaja-lauluntekijä Justin Bieber, 25, aloitti pitkän avautumisensa Instagram-tilillään. Päivityksessä poppari kertoo, miten lapsitähteys muutti hänen elämänsä sekunneissa ja kuinka rakastetusta hittibiisien tekijästä tuli vihattu. 

"Koko maailmani käännettiin päälaelleen. 13-vuotiaasta pienen kaupungin pojasta tuli maailman ylistämä ja miljoonat kertoivat, kuinka paljon he rakastivast minua ja kuinka upea olin. - - Kaikki tekivät kaiken puolestani, joten en koskaan oppinut vastuullisuuden perusteita."

Bieber jatkoi päivitystä kertomalla suosion ja menestyksen musiikkimaailmassa johtaneen siihen, että 18-vuotiaana hänellä ei ollut taitoja, joita todellisessa maailmassa tarvitaan. Sen sijaan hänellä oli miljoonittain dollareita ja mahdollisuudet saada ihan mitä tahansa. Kahteenkymmeneen ikävuoteen mennessä hän oli omien sanojensa mukaan kaikki maailman huonot valinnat ja päätyi kaikkien rakastamasta ihmisestä kaikkien tuomitsemaksi ja vihaamaksi. 

Poppari myös kirjoitti, että tutkimusten mukaan lavalla ollessa dopamiinitasot ovat korkeimmillaan verrattaessa muihin aktiviteetteihin. Hänen mukaansa moni ei kestä mielihyvähormonitasojen suuria nousuja ja laskuja ja ajautuu käyttämään päihteitä. 

"Aloin 19-vuotiaana käyttämään kovia huumeita ja kohtelin kaikkia ihmissuhteitani väärin. Minusta tuli katkera, epäkunnioittava naisia kohtaan ja vihainen. Etäännyin kaikista rakastamistani ihmisistä ja piilottelin kuoren takana."

Bieber kertoo tehneensä vuosien työn päästäkseen eroon huonoista tavoista, korjatakseen ihmissuhteensa ja muuttaakseen tapansa parisuhteessa. Hän nostaa kirjoituksen lopussa esiin, että elää tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa avioliitossa. 

"Opit kärsivällisyyttä, luottamusta, sitoutumista, kilteyttä, nöyryyttä ja kaikkia muita asioita, joita tarvitaan ollaakseen hyvä mies."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Hailey ja Justin Bieber kihloissa vuoden verran - lue Haileyn sydämet sulattava somepäivitys

Lue myös: Justin Bieber pääsi Voguen kansikuvaan vaimonsa kanssa, lehden lukijat närkästyivät: "Suuri pettymys"

Kilpailut

Uusimmat