Kuva: AOP

Kourtney Kardashian hurmaa läpikuultavassa iltapuvussa - videolla jo 3 miljoonaa katselukertaa

16.09.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Kardashian julkaisi Instagramissa videon, joka on kuvattu hänen syntymäpäiväjuhliltaan.

Seurapiirikaunotar Kourtney Kardashian julkaisi taannoin nuoruuskuvan, joka aiheutti hilpeyttä fanien keskuudessa. Pääset katsomaan tästä kuvan, joka kirvoitti kommenttiosioon kuittailevia viestejä.

Kardashianin asuvalinta on jälleen kiinnittänyt Instagram-seuraajien huomion. Huhtikuussa 40-vuotta täyttänyt Kardashian julkaisi videon syntymäpäiväjuhliltaan, jossa kävelee ulos juhlatilasta yhdessä tyttärensä kanssa.

Juhla-asukseen Kardashian on valinnut kurveja nuolevan mustan mekon, jonka nahkamaista kangasta olevat kaistaleet peittävät keskivartalosta vain kriittiset paikat. Helmaosa ja kaistale vyötäröä puolestaan jäävät paljaaksi läpikuultavan kankaan ansiosta.

Kardashianin kirjoittamasta kuvatekstistä käy myös ilmi, että juhlat olivat onnistuneet – eikä kommelluksiltakaan vältytty.

”Kadotin puhelimen syntymäpäiväjuhlissani, (joka tarkoittaa, että ilta oli hyvin onnistunut), joten tämä on ainoa video, joka minulla on. Onneksi kuvasimme,” nainen kirjoittaa viitaten Keeping up with the Kardashians -televisiosarjaan.

Videolla on jo miljoonia katselukertoja.

”Vain sillä on väliä, että sinulla oli ihana ilta. Upea asu muuten,” eräs kommentoija lohduttaa puhelimensa kadottanutta Kardashiania.

”Osuit naulan kantaan tuolla mekolla!”

”Rakastan mekkoasi.”

”Et näytä päivääkään yli 35-vuotiaalta.”

”Olet Kardashianeista suosikkini.”

Pääset katsomaan videon alta.

Lue myös: Kourtney Kardashianille sattui "asumoka", joka on monelle tuttu - katso

Lue myös: Kourtney Kardashian kärsii ikäkriisistä - pillahti itkuun siskonsa edessä

Lue myös: Lateksimekkoon pukeutunut Kourtney Kardashian on kuuma näky - katso somen sekoittanut otos

Kilpailut

Uusimmat