Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Temppari-Eve sivaltaa arvostelijoitaan: "Täysin tuntemattomat levittää valheita"

19.09.2019 14:45 - Iiro Myllymäki

Eveliina Uosukainen myöntää miettineensä, oliko hittiohjelmaan lähteminen kannattavaa.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Eveliina Uosukainen on uudessa Instagram-päivityksessään muistellut syitä, miksi alun alkaen halusi lähteä ohjelmaan mukaan. Hän pohtii myös julkisuuden mukanaan tuomia varjopuolia. Nainen kirjoittaa lähteneensä mukaan saadakseen uusia elämyksiä ja nauttiakseen elämästä. Pelkkää hyvää päätöksestä ei kuitenkaan ole seurannut.

”Välillä sitä on tullut pohtineeksi myös ohjelmassa mukana olemisen varjopuolia eli sen tuomaa julkisuutta. Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvosta, kun välillä täysin tuntemattomat ihmiset mua oikeesti tuntematta luulee tietävänsä asioista, levittää valheita ja suoltaa ilkeyksiä, vaikken mitään oo heille tehnyt tai ansainnut sitä kaikkea”, Eveliina kirjoittaa.

Nainen kuitenkin painottaa, että ohjelmaan lähteminen kannatti, sillä sitä kautta hän tutustui nykyiseen kihlattuunsa Daniel ”Bile-Dani” Lehtoseen. Kirjoituksensa yhteyteen nainen onkin jakanut suloisen yhteiskuvan pariskunnasta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Eveliina muistuttaa kirjoituksessaan seuraajiaan oikeanlaisesta elämänasenteesta.

”Toivoisin kuitenkin jokaisen somessa toimivan miettivän, millaista esimerkkiä haluaa uusille sukupolville näyttää. Itse ainekin haluan ennemmin levittää hyvää ja rakkautta paskan sijaan ja rohkaista jokaista kulkemaan just sitä omaa tietään, mikä itselle tuntuu parhaimmalta!” nainen kirjoittaa.

Naisen seuraajat ovat ottaneet päivityksen ilolla vastaan.

”Kirjoitus sai kyyneleet silmiin.”

”Ootte niin mieletön pariskunta.”

”Jatka just noin omana ihanana itsenäsi.”

” Te ootte niin ihania. Hyvä teksti taas kerran, oot upee ja rohkee nainen.”

Lue myös: TIS-Eve paljastaa, missä hän tapasi Daniel Lehtosen ensimmäisen kerran - "Matka alkoi ystävyydestä"

Lue myös: TIS-Even rohkeat uimapukukuvat hurmasivat fanit: "Mikä kuumis!"

Kilpailut

Uusimmat