Kuva: Lars Johnson / Nelonen

TIS-Even rohkeat uimapukukuvat hurmasivat fanit: "Mikä kuumis!"

17.05.2018 23:15 - Henna Koste

Eveliina Uosukainen eli Eve on tuttu kasvo etenkin tämän vuoden Temptation Island Suomi -kaudelta. Kaunottarella on jo jättimäinen fanijoukko Instagramissa.

Temptation Islandin tuoreimmalta kaudeltakin tuttu kaunotar Eveliina Uosukainen eli Eve viihtyy jälleen auringossa. Bile-Danin eli Daniel Lehtosen tyttöystävänä saarelle lähtenyt daami on julkaissut Instagram-tilillään liudan rantakuvia. 

Uusimmassa kuvassa kaunotar loikoilee Kyproksen lämmössä. Tuoreissa otoksissa vaaleaverikkö poseeraa kuin malli konsanaan. Kuvat ovat keränneet lukuisia tykkäyksiä ja kirvoittaneet fanit ylistäviin kommentteihin. 

"Olet kyllä niin täydellinen"

"Hitto, mikä malli"

"Kaunokainen"

"Ihana uikkari"

"Vitsi, mikä kuumis" 

Tällä hetkellä Temptation Island Suomessa on meneillään jännittävät paikat. Ensi viikolla Dan ja Eve tapaavat iltanuotioilla. Jakso on ollut nähtävissä jo Ruutu + -palvelusta, joten monella on jo tiedossa, miten parin käy. 

View this post on Instagram

Miksi ihminen tarvitsee lomaa?🌞 Pitkään nukkuminen, matkat, mökkeily – paras tapa viettää lomaa on makuasia. Pääasia on, että irrottautuminen työstä onnistuu. Loma on itsetutkiskelun ja kehittymisen aikaa. Työelämän kiireessä on mahdollista vieraantua itsestä ja omista ajatuksista. Lomalla ehtii havainnoida enemmän. Silloin saa toimia erilaisissa tilanteissa kuin aikataulutetussa arjessa ja kokeilla rajojaan työstä poikkeavien askareiden parissa. Ne irrottavat mielen tavanomaisista ajatuskuluista. . Unelmat ja luovuus kasvavat ja voimistuvat erilaisissa ”välitiloissa”. Näitä välitiloja edustavat lomat, erilaiset sapattivapaat, työmatkat työpaikan ja kodin välillä, pitkät lenkit, siirtymät jostain johonkin. Hetket, jolloin ei voi suorittaa työtä tai arkea. Näissä välitiloissa myös luovuus ja intuitio vahvistuvat, jolloin ajatus kulkee vapaammin. Luovuus ja oivallukset mahdollistuvat parhaiten hetkinä, jolloin mieli lepää. Lomilla kun stressi alkaa helpottua ja huolet väistyä sivummalle, voi nähdä ja oivaltaa kirkkaammin. Niitä kannattaa hyödyntää ja kirjaa asioita ylös. Yleensä vapaa työelämästä laittaa työn merkityksen oikeaan suhteeseen muun elämän kanssa ja palauttaa arvojärjestyksen kohdilleen. -Blogista lisää: ”Totuus viimeisestä vuodesta” . Ringmount (kiinnittyy magneetilla kuoriin) saatu yhteistyön kautta @idealofsweden - Koodilla EVE tämäkin -20% #idealofsweden 😍

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

Lue myös: Bile-Dani avoimena TIS-kokemuksestaan: 'Koin niin paljon tuskaa'

Lue myös: Daniel, 27: "Ihmiset sanovat, että rakastan liian kovaa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat