Kuva: AOP

Miley Cyrus ei halua nyt uusia suhteita: "Hän tarvitsee aikaa parantuakseen"

25.09.2019 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Cyrus on kokenut kaksi eroa viime kesän aikana.

Poppari Miley Cyrus, 26, on jälleen sinkku, sillä hän erosi vastikään tyttöystävästään Kaitlynn Carterista. Cyrus halusi People-lehden mukaan juuri nyt keskittyä suhdetta enemmän oman uransa luomiseen. Carter ja Cyrus ehtivät deittailla vain hetken, sillä Cyrus erosi aviomiehestään Liam Hemsworthista elokuun alussa.

Nimettömäksi jäänyt lähde on paljastanut nyt Hollywood Life -lehdelle, että vaikka Carter ja Cyrus ovat edelleenkin ystäviä, kokevat he eron eri tavalla.

- Cyrus kokee edelleenkin valtavaa erotuskaa Liamista, toisin kuin Kaitlynn ex-miehestään Brodysta. Tämä selvästi on vaikuttanut pariskunnan tämän hetken fiiliksiin, sillä Cyrus miettii edelleenkin Liamia.

- Miley ei ole valmis uuteen suhteeseen ja tarvitsee aikaa parantuakseen.

Liam Hemsworthia lähellä oleva lähde paljasti aikaisemmin Hollywood Life -lehdelle, että Hollywood-komistus ei ole myöskään päässyt yli erosta.

- Liam työskentelee tuskan parissa ystäviensä ja perheensä kanssa. Hän on surullinen, ja hän joutuu käsitellä suurta asiaa, jossa odotti naisen olevan hänen tulevien lastensa äiti. Hän on niin murskana, että tuskin haluaa uutta suhdetta vielä pitkään aikaan.

Liam Hemsworth päätyi vastikään kohujen keskelle, kun näyttelijäkaunotar Lindsay Lohan lähestyi häntä sosiaalisessa mediassa. Fanien mukaan kyseessä olisi ollut jopa avoin flirttailu. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar lähestyi Liam Hemsworthia - "Miley Cyrus ei halua tietää asiasta mitään"

Lue myös: Miley Cyruksen uusi suhde ei kestänyt: "Hän haluaa keskittyä uraan"

Lue myös: Kohuerosta toipuva Miley Cyrus saa tukea perheeltään: 'Tilanne on kuitenkin surullinen'

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat