Kuva: AOP

Kylie Jennerin ja Travis Scottin dramaattinen päätös - kahden vuoden suhde tauolle

02.10.2019 08:15 - Reija Saarinen

Pariskunnalla on yksi yhteinen tytär.

TMZ-lehden mukaan Kylie Jenner, 22, ja Travis Scott, 28, ovat eronneet ainakin toistaiseksi. Lähteiden mukaan pariskunta yritti kaikin keinoin saada suhdetta toimimaan, mutta nyt he ovat päättäneet pitää tauon suhteestaan. 

Parin suhde on ollut kivikkoinen. Muun muassa maaliskuussa kerrottiin, että Scott olisi pettänyt puolisoaan. Tämän hän kuitenkin kielsi. Mitä ilmeisemmin asia kuitenkin vaikutti suhteeseen, jota kesän aikana yritettiin korjata muun muassa yhteisten lomien aikana. 

Jenner sen sijaan nähtiin viime viikonloppuna yksin pienen Stormi-tyttären kanssa Justin Bieberin ja Hailey Bieberin häissä. Lähteiden mukaan hän näytti nauttivan olostaan ja juhli ystäviensä kanssa. Kaksikko kuitenkin kuvattiin yhdessä syyskuussa Travis Scott -dokumentin ensi-illassa. 

Vaikka parin suhde päättyi eroon, aikovat he laittaa edelleen tyttärensä kaiken edelle ja siksi myös välit pyritään pitämään hyvinä. 

Lue myös: Kylie Jenner on kiidätetty sairaalaan - 'Hän saa hyvää hoitoa'

Lähde: TMZ

Juttua muokattu klo 10.25: Pariskunta ei ole välttämättä eronnut lopullisesti, vaan päättänyt pitää tauon suhteesta toistaiseksi.

Kilpailut

Uusimmat