Kuva: AOP

A$AP Rocky seksiaddiktiostaan: Orgioissa jo 13-vuotiaana, kuvaa nyt petipuuhansa naisten kanssa

16.10.2019 20:30 - Sallamaari Niittymäki

Räppäri jutteli avoimesti seksuaalisuudestaan.

Kendall Jennerin ex-poikaystävänäkin tunnettu yhdysvaltalainen räppäri A$AP Rocky, 31,  on kertonut avoimesti seksielämästään tuoreessa radiohaastattelussa. Hän kertoo DJ Angie Martinezin Untold Stories of Hip Hop -ohjelmassa olleensa seksiaddikti yläkouluikäisestä asti. 

- Olin kiimainen. Kiveksissäni oli hädin tuskin vielä spermaa, mutta olin kirjaimellisesti kiimainen, A$AP Rocky kertoo. 

Haastattelija huomautti, että on eri asia olla kiimainen kuin seksiaddikti. A$AP Rocky on kuitenkin vakuuttunut siitä, että on seksiaddikti. Hän kertoi osallistuneensa ensimmäisiin orgioihin ollessaan 13-vuotias. Ei ihme, että hän on todennut joskus kolmen kimpan olevan hänelle täysin normaalia.

Räppäri on ollut avoin myös hänen himokkuudestaan, mitä naisiin tulee. Hän kertoi taannoin hankkineensa 100 000 dollarin sängyn vain voidakseen järjestää kotonaan kunnolla orgioita.   

- Olen dokumentoinut ja valokuvannut monet niistä hetkistä. Naiset, joiden kanssa olen, ovat kaikki yhtä vapaamielisiä p*skoja kuin minä.

Lähde: TMZ ja E!News

Lue myös: Räppäri Asap Rocky sai tuomionsa Ruotsissa - asianajajan mukaan mies on "valtavan pettynyt"

Lue myös: Kendall Jenner tapailee suosittua räppäriä - fanit käärmeissään

Kilpailut

Uusimmat