Kuva: Emmi Moilanen

Umpirakastunut Love Island -pari Sofia ja Eetu: Kaukosuhde ei ole ongelma

17.10.2019 16:45 - Henna Koste

Sofia ja Eetu löysivät toisensa rakkauden saarella.

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi sai päätöksensä tiistaina. Sofia, 25, ja Eetu, 26, sulattivat rakkauden saarella toistensa sydämet ja yhdessä myös katsojien. Lopulta he voittivat koko kilpailun ja sen myötä myös 25 000 euroa. Eetu toteaa Voice.fin haastattelussa, että raha ei ole ollut voiton jälkeen ensimmäisenä mielessä. 

- Ensin nautimme yhteisestä ajasta ja palaudumme reissusta. Keskitymme vain siihen, Sofia jatkaa. 

Kaksikko on saapunut Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitsevaan toimitukseen silmin nähden rakastuneina. He pitävät toisiaan tiukasti kädestä ja hymyilevät vienosti istuessaan haastattelusohvalle. Kun he vastaavat kysymyksiin, he kääntyvät aika ajoin katsomaan toisiaan syvälle silmiin. 

- Nyt on löytänyt oikeasti huikean tyypin ja mennään päivä kerrallaan, Eetu hymyilee. 

He iloitsevat positiivisesta viestitulvasta, jota he ovat kahlanneet läpi hymyssä suin. Molemmat kertovat pohtineensa realitysarjaan osallistumista enemmän kuin hetken. 

- Pohdin hyviä ja huonoja puolia, mutta mietin, että tämä on tosi positiivinen ohjelma. Ei varmasti tule huonoa kuvaa ja kokemus on upea. Ehkä sieltä voisi löytää jonkun hyvän tyypin, Sofia kertoo ajatuksistaan ennen ohjelmaa. 

- Tiesin jo silloin, että varmasti tulisi huikea kokemus, se ylitti odotukset monella tapaa, kun tapasi tuollaisen tyypin, Eetu jatkaa. 

Koskettavimmaksi hetkeksi Villalta Sofia kertoo sen, kun heidän äitinsä tulivat paikalle yllättäen. 

- Tuo tuli minullekin mieleen. Myös se, kun olimme viimeistä kertaa tulipaikalla ja kerroin sinulle, että olen rakastumassa - olihan se aika tunteikas hetki, Eetu jatkaa. 

"Kaikki ajallaan"

Tällä hetkellä Sofia asuu Helsingissä, ja Eetu Hämeenlinnassa. Sitä pariskunta ei näe ongelmana. 

- Voihan se aluksi tuntua oudolta, kun olemme viettäneet monta yötä vierekkäin ja tulee pieni paussi. Ei se ole mikään ongelma, Eetu sanoo.

Toisinaan pari on leikitellyt ajatuksella, minne he muuttaisivat yhdessä. 

- Se tulee ajallaan. Emme mieti sitä liian pitkälle. Jossain vaiheessa varmasti muutamme yhteen, emme halua nyt äkkiä vain yhteistä kämppää, kaksikko vastaa. 

Pariskunnalle Love Island oli upea kokemus, joka ylitti kaikki odotukset. (kuva: Emmi Moilanen)

Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa somessa Love Island -kuvausten varjopuolen: "Teki mieli avautua"

Kilpailut

Uusimmat