Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen paljastaa somessa Love Island -kuvausten varjopuolen: "Teki mieli avautua"

19.08.2019 12:15 - Senni Loikala

Love Island Suomi -sarjan toinen kausi alkaa tänään maanantaina.

SuomiRock-radiokanavaltakin tuttu Shirly Karvinen, 25, juontaa Love Island Suomi -sarjan toisen kauden ja on tällä hetkellä suosikkisarjan kuvauksissa Espanjassa. Karvinen päivitti sunnuntaina yli 34 000 seuraajan Instagram-tiliään päivityksellä, jossa hän kertoo kuvausmatkan muuttavan merkittävästi hänen viikonloppurutiinejaan kumppaninsa kanssa.

"En edes muista, milloin viimeksi en olisi viettänyt sunnuntaita tutun tyypin kainalossa ja taas pakotettuna katsomaan jotain supersankarileffaa mitä toinen haluu. (Ja salaa ehkä mäkin, mutta näin syödään mun valkkaamia herkkuja", Karvinen aloittaa päivityksen kuvatekstissä.

Juontaja painottaa, että on kiitollinen pestistään hittisarjassa. Siitä huolimatta ikävän tunteita kotipuoleen on ollut.

"Täytyy sanoa, että vaikka Espanjan auringossa on hyvä olla ja maailman siisteintä olla osa yhtä tämän hetken isointa tv-ilmiötä niin näin sunnuntai-iltana on tosi kova koti-ikävä. Välillä on hyvä lähteä pois, jotta muistaa miten rakas ja ihana se ”tylsä” arki onkaan."

Karvinen lopettaa päivityksensä näin: "Tämä kuva ei liity kyllä mitenkään asiaan, mutta teki mieli vähän avautua. Ihanaa sunnuntaita tyypit."

Päivitys on saanut yli 1900 sydäntä maanantaiaamuun mennessä. 

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa karun faktan Miss Universum -kisoista: "Sen kanssa on pakko elää"

Lue myös: Radiojuontajat Shirly Karvinen ja Mikko Honkanen kettuilivat toisilleen somessa - katso tylyt kuvat

Kilpailut

Uusimmat