Kim Kardashianin perheessä kuohuu - kuusivuotiaan North Westin meikkaamisesta iso riita

29.10.2019 09:15 - Milena Raappana

Somekansakin on arvostellut Kim Kardashianin vanhemmuutta juuri North Westin meikkaamisen takia. Nyt Kanye West on kieltänyt tyttäreltään meikit.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 39, vanheemmutta on usein arvosteltu sosiaalisessa medissa muun muassa sen takia, että hän antaa perheen vanhimman lapsen kuusivuotiaan North Westin meikata ja pitää erilaisia näyttäviä asusteita. 

Nyt kuitenkin kiivas keskustelunaihe on siirtynyt sosiaalisen median kanavista perheen sisälle ja aiheuttanut pientä myrskyä. Tämä johtuu siitä, että Kimin aviomies ja Northin isä räppäri Kanye West, 42, ei halua tyttärensä käyttävän meikkiä tai käyvän äitinsä vaatekaapilla. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cosmopolitanin mukaan aiheesta oli jo keskustelua syyskuussa, mutta ilmeisesti riita on kuitenkin vasta taannoin roihahtanut liekkeihin. Kim peittosi tulehtunutta aihetta E! News -julkaisun haastattelussa.

- North yrittää kokeilla meikkaamista, mutta häntä estetään voimakkaasti, koska hänen isänsä kielsi häneltä kaikki meikit, kunnes hän on teini-ikäinen. Se on iso keskustelunaihe, iso riita kodissamme tällä hetkellä, mutta niin on paras, Kim kertoi haastattelussa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän jatkoi sanomalla, että vanhemmuutta oppii ja ymmärtää matkan varrella. 

- Tajusimme, että emme oikeastaan halua hänen meikkaavan niin nuorena, mutta hän näkee äitinsä laittavan huulipunaa ja huulikiiltoa, Kim selitti.

Lue myös: Kim Kardashianin tyttären ulkonäkö raivostutti ihmiset - "Et välitä hänen maineestaan"

Lue myös: Kim Kardashianin kuva tyttärestään herättää raivoa: "Anna hänen edes hetken olla viaton"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat