Kuva: AOP

Kim Kardashian lihoi vuodessa 8 kiloa - paljasti syyn Instagramissa

04.11.2019 12:15 - Iiro Myllymäki

Seurapiiritähti treenaa kovaa saavuttaakseensa tavoitepainonsa.

Tosi-tv-tähti ja kauneusalan yrittäjä Kim Kardashian, 39, on avautunut sosiaalisessa mediassa suhtautumisesta omaan painoonsa. Nainen kertoo, että hän on lihonut kahdeksan kiloa vuodessa ja työskentelee nyt kovaa pudottaakseen painoaan.

- Se johtuu syömisestäni. Treenaan kyllä, mutta syömiseni on ongelma, Kim Kardashian tunnusti Instagramin tarinoissaan.

Nainen kertoi, että hän on personal trainerinsa Melissa Alcantaran kanssa asettanut tavoitepainon, jota hän on nyt lähtenyt määrätietoisesti tavoittelemaan. Kardashian ei eritellyt tarkemmin, mikä tämä paino on, mutta hän haluaa saavuttaa sen 40-vuotissyntymäpäiväänsä mennessä. Nainen täyttää pyöreitä 21. lokakuuta ensi vuonna.

Kim Kardashian on aiemminkin puhunut kipuiluistaan painonsa kanssa. Nainen lihoi noin 27 kiloa odottaessaan lasta vuonna 2015, ja päästäkseen eroon näistä kiloista nainen ryhtyi noudattamaan Atkinsin dieettiä. Kardashian muutti syömistottumuksiaan myös mahtuakseen kohuttuun MET-gaalan korsettiasuunsa viime toukokuussa. Nainen noudatti tuolloin vegaanista ruokavaliota.

Kardashianin tyytymättömyys omaan painoonsa ei ole estänyt häntä jakamasta paljastavia bikinikuvia Instagramiin. Jos naisen tuore päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

Harvard Law.... What? Like it’s hard???

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lue myös: Uniikki pukeutui halloweenina Kim Kardashianiksi ja sai somen sekaisin: "Nauran vedet silmissä"

Lue myös: Kim Kardashian haastoi kuvanmuokkausfirman oikeuteen jättisummasta - yhtiön vastaus mykistää

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat