Kuva: AOP

Kylie Jennerin käytös ratin takana sai fanit suuttumaan: 'Hän vaarantaa muiden hengen'

09.11.2019 13:15 - Sallamaari Niittymäki

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jennerin seuraajat ovat huolissaan.

Fanit ovat pannet merkille Kylie Jennerin, 22, huolestuttavan tavan. Marraskuun viides päivä, matkalla äitinsä Kris Jennerin 64-vuotissyntymäpäiville, Kylie päätti dokumentoida suuren osan ajomatkastaan seuraajilleen. Hän poseerasi, lauloi biisien mukana ja käytti erilaisia filttereitä videoilla, joita postasi useita omaan Instagram-tarinoihinsa.

Yleensä nuoren supervaikuttajan julkaisut saavat faneissa aikaan pelkkää ihastusta, mutta nyt he ovat puuttuneet Kylien liikennekäyttäytymiseen. Seuraajat ovat avautuneet tuntemuksistaan Twitterissä.

”Kylie Jenner kuvaa ja postaa videoita Instagramiin ajaessaan, hyvä vaikuttaja. Ihan tosi nyt. Sinulla on iso yleisö.”

Monet fanit ovat myös huomioineet, että kyse ei ole vaan yhdestä kerrasta, vaan Kylie on tarttunut puhelimeen auton ratissa ollessaan yllättävänkin usein.

”Miksi Kylie Jenner toistuvasti kuvaa videoita ja ottaa kuvia samalla kun ajaa autoa? Luuleeko hän, että se näyttää coolilta? Minä näen vain epäkypsän tytön, joka vaarantaa muiden ihmisten hengen.”

Kaiken lisäksi, kuten eräs twitter-kritisoija totesikin, Californiassa missä Kyliekin asuu, on laitonta käyttää puhelinta samalla kun ajaa autoa.

”Ihmiset eivät näytä huomioivan, että Kylie Jenner käyttää puhelinta ajaessaan? Käyttäydymme kuin se ei olisi laitonta tai ei aiheuttaisi kamalia onnettomuuksia?”

Voit katsoa videot alta. 

Lue myös: Kylie Jennerin tytär ei näytä pelkäävän hämähäkkejä - katso suloinen video!

Lue myös: Pakkomielteinen fani piinasi Kylie Jenneria - tähti pelkää turvallisuutensa puolesta

Lue myös: Kylie Jenner tanssi äitinsä poikaystävän kanssa - somelta ristiriitainen vastaanotto

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat