Kuva: AOP

Pakkomielteinen fani piinasi Kylie Jenneria - tähti pelkää turvallisuutensa puolesta

01.11.2019 09:15 - Lauri Kujanpää

Jenner on hakenut miehelle lähestymiskieltoa.

Kylie Jenner, 22, on ilmoittanut tarvitsevansa suojaa pakkomielteiseltä fanilta, joka on ottanut elämäntehtäväkseen tavata tähti hänen kotinsa ulkopuolella.

The Blast -julkaisu on saanut selville, että Jenner on hakenut fanille lähestymiskieltoa. Miehen nimeä ei paljasteta turvallisuussyihin vedoten.

Jennerin mukaan mies on päivystänyt supertähden turvaporttien edustalla ja yrittänyt lähestyä ulko-ovea. Miehen ainoa motiivi on ollut se, että pääsee tapaamaan idoliaan. Jenner ei tunne miestä ja pyysi jopa poliiseja paikan päälle poistamaan häirikön.

Jennerin mielestä mies on koputtanut portteja aggressiivisesti ja pyytänyt toistuvasti, että saisi tavata tähden. Mies jopa "stalkkaa" Jenneria ja hänen perheenjäseniään sosiaalisten medioiden kautta.

- Tuollaiseen käytökseen ei ole mitään syytä. Minä en ole koskaan tavannut häntä enkä ole ollut hänen kanssaan missään tekemisissä. Minua pelottaa, että mies tietää, missä asun, Jenner ilmoittaa.

Jenner lisää, että hänellä on nuori lapsi, Stormi, ja pelkää hänenkin turvallisuuden puolesta. Jenner myös kokee stressiä.

- Olen kokenut, ja koen edelleenkin, valtavaa emotionaalista sressiä. Olen peloissani, että pakkomielteinen mies palaa vielä piirittämään kotiani.

Lue myös: Kylie Jenner puki tyttärensä omaksi kuvakseen - somessa ristiriitainen vastaanotto

Lue myös: Kylie Jennerin video 1-vuotiaasta Stormista villitsi somen - julkaisulla yli 12 miljoonaa katselua

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat