Kuva: Instagram

Desiree pudotti painoaan reilut 63 kiloa vuodessa - katso kuvat hurjasta muutoksesta

13.11.2019 17:45 - Reija Saarinen

Desiree Alexis-Kae Mize on jakanut kuvia matkaltaan omalla Instagram-tilillään.

Desiree Alexi-Kae Mize, 25, teki vuoden aikana hurjan muodonmuutoksen. 12 kuukauden aikana hän onnistui vatsalaukun ohitusleikkauksen, liikunnan ja ruokavaliomuutoksen avulla pudottamaan painoaan yli 63 kiloa. 

Mizen mukaan hän painoi painavimmillaan 133 kiloa. Omien sanojensa mukaan hänellä on ollut ongelmia painonhallinnan kanssa jo lapsena. 

- Olin aina luokkamme suurin lapsi. Jo 5-vuotiaana menin eräänlaiselle painonpudotusleirille. Esikoulussa olin dieetillä ja urheilin, hän kertoo haastattelussa.

Mizen mukaan mikään liikunta ei kuitenkaan tuottanut tuloksia. 8-vuotiaana hän saikin kuulla sairastavansa kilpirauhasen vajaatoimintaa.

- Se oli syy sille, että olin niin suuri, vaikka olin todella aktiivinen ja liikkuva lapsi.

Kamppailu painon kanssa jatkui kuitenkin vielä pitkään. Mize muistelee, kuinka hän saattoi mennä kuntosalille juoksemaan. Kulutti 1000 kaloria ja söi sen jälkeen 500 takaisin. 

Painon vain jatkaessa nousuaan, Mize tajusi, että jotain on tehtävä. Hän päätyi vatsalaukun ohitusleikkaukseen. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei leikkaus ole oikotie onneen.

- Hommaan liittyy paljon sellaista, mitä ihmiset eivät ymmärrä. Vaikka leikkaus tehdään, vaatii homma silti treeniä ja oikeanlaista ruokavaliota. Se vaatii uusien toimintatapojen omaksumista, hän muistuttaa.

Mizella on nyt takanaan aikamoinen vuosi, joka on muuttanut häntä monella tapaa. Hän on jakanut matkaltaan lukuisia kuva omalla Instagram-tilillään. 

Muutamia muutoskuvia näet alta.

Lue myös: Onko painonhallinta tosiaan näin helppoa? Kolme neuvoa

Lue myös: Huijaatko painonpudotuksessa? Erikoinen vaikutus

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat