Kuva: Emmi Moilanen

Nelli Matula sairastui ja joutui perumaan keikkojaan: "Sydäntä särkee"

15.11.2019 07:45 - Reija Saarinen

Matulan mukaan korvaavia päiviä on jo alettu etsiä.

Laulaja Nelli Matula, 23, joutui kertomaan omalla Instagram-tilillään ikäviä uutisia. Naista on jo pidemmän aikaa vaivannut flunssa, joka on nyt äitynyt siihen pisteeseen, että hänelle annetaan laulukielto. 

Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että Matula joutuu perumaan myös keikkojaan. Se on saanut Matulan suureen suruun. 

"Hei rakkaat. Jo pidempään vaivannut flunssa on tällä viikolla mennyt huonompaan suuntaan. (Niinku storyä seuranneet jo tietää.) Kaikki maailman poppakonstit, inkiväärit ja ihmelääkkeet on ollu rotaatiossa jo koko viikon, joten tänään könysin itseni lääkärin vastaanotolle, mutta tuomio oli lohduton: viikko ehdotonta sairaslomaa ja ''laulukielto''. Sydäntä särkee perua tän viikonlopun esiintymiset Himoksella ja Kauhavalla, olisi ollut mahtavaa päästä laulamaan teidän kanssa. Me ollaan kuitenkin alettu tiimini kanssa etsiä kalenterista jo korvaavia päiviä peruuntuneille keikoille ja palaamme niihin heti kun se on mahdollista," Matula kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Fanit ovat lähettäneet idolilleen lähinnä tsemppiviestejä ja toivoneet pikaista paranemista. Tuo tuki sai Matulan itsensäkin herkistymään.

"Kiitos niin paljon tsempeistä ja sympatiasta tyypit! Oon täällä ihan tippa linssissä," Matula kiitteli.

Julkaisun kommentteineen näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Nelli Matulan luonnokaunis kuva sai fanit ihastelemaan: "Vitsi miten upea olet"

Lue myös: Huh, miten kuuma! Nelli Matulan niukka asu esittelee timmin vatsan

Kilpailut

Uusimmat