Kuva: AOP

Laulajatähti Lizzo jakoi kuvan paljaasta pyllystään - sai vastaansa paheksuvien kommenttien ryöpyn

25.11.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Instagram-päivitys on sekä ihastuttanut että vihastuttanut.

Hittipoppari Lizzo, 31, on kehopositiivisuuden ja itsensä rakastamisen sanansaattaja, joka on muun muassa poseerannut alasti levynsä kannessa ja Rolling Stone -lehden sivuilla. Nainen ei ujostele esitellä kroppaansa myös sosiaalisessa mediassa. Nyt Lizzo on jakanut Instagramissa peilin kautta otetun alastonkuvan, jossa hänen takamuksensa pääsee kunnolla esille.

Instagram-päivitykseen kuuluu myös toinen kuva, jossa naisen pylly nähdään hieman erilaisessa roolissa. Lizzo on nimittäin mielikuvituksellisesti muokannut paljaan takapuolensa osaksi Simpsonit-animaatiosarjan Homer Simpsonin naamaa. Voit katsoa naisen päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

kiss my ass, doh! 😩

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Päivitys on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Siinä missä monet ovat nauraneet naisen kuvanmuokkaukselle, joidenkin mielestä paljaan takamuksen esitteleminen Instagramissa on mautonta.

”Miksi julkaiset tällaista?” on yksi kysynyt.

Lasten ei tulisi nähdä tällaista”, kommentoi eräs.

”Rakastan ja kunnioitan häntä, mutta en pidä tästä”, on myös kirjoitettu.

"On häilyvä raja itsensä rakastamisen ja epäasiallisen materiaalin postaamisen välillä", kirjoittaa eräs.

Kommenteissa kuitenkin myös epäillään, että Lizzo saa näin paljon paheksuvia kommentteja vain, koska hän on pluskokoinen musta nainen.

Lizzo oli yksi artisteista, jotka nähtiin sunnuntain American Music Awards -tapahtumassa. Nainen herätti punaisella matolla huomiota minimaalisen pienellä laukullaan, josta pääset katsomaan kuvia tästä jutusta.

Vuosi 2019 on ollut Lizzolle menestyksekäs. Nainen on noussut kuuluisuuteen muun muassa kappaleillaan Good As Hell ja Truth Hurts, joka nousi Billboardin biisilistan ykköseksi viime syksynä kaksi vuotta ilmestymisensä jälkeen. Nainen on tänä vuonna eniten Grammy-ehdokkuuksia saanut artisti. Hän on ehdolla seuraavassa Grammy-gaalassa peräti kahdeksassa palkintokategoriassa.

Lue myös: Laulajatähden twiitistä viraali-ilmiö - balettintanssijat tanssivat suositun hiphop-biisin tahtiin

Lue myös: Laulajatähti hölskytteli rintojaan punaisella matolla - katso ihmiset villinnyt videopätkä

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat