Kuva: AOP

Laulajatähti hölskytteli rintojaan punaisella matolla - katso ihmiset villinnyt videopätkä

27.08.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Ryminällä popin kiinnostavimpien nimien joukkoon noussut Lizzo on ylpeä muodoistaan.

Yksi tämän hetken merkittävimmistä poptapauksista Lizzo, 31, oli yksi viihdemaailman kärkinimistä, jotka juhlivat tiistaina MTV-kanavan VMA-gaalassa. Lizzo saapui tapahtuman punaiselle matolle punaisessa mekossa ja näyttävässä puuhkassa. Nainen otti punaisen maton kamerat haltuunsa itsevarmalla otteellaan. Nainen nautti olostaan täysin rinnoin, kirjaimellisestikin. Hänet kuvattiin muun muassa tarttumassa rintoihinsa ja hölskyttelemässä niitä antaumuksella.

(kuva: AOP)

Lizzo on jakanut sosiaalisessa mediassa itsestään lyhyen videopätkän juuri tästä hetkestä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lizzon fanit ovat ihastuneet täysillä videosta.

”Kuningatar”, on monikin kommentoinut.

”Olet upea ja todellinen inspiraatio”, kuuluu yksi kommentti.

”Haluaisin olla hänen rintaliivinsä”, on myös kirjoitettu.

Lizzo esitti MTV:n gaalassa hittinsä Truth Hurts ja Good As Hell. Esitys piti sisällään muun muassa Lizzolle tunnusomaista villiä takapuolen pyöritystä, ja nainen oli tuonut lavalleen taustatanssijoiden lisäksi valtavan puhallettavan pyllyn. Voit katsoa esityksen alla olevalta YouTube-videolta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Jefferson, oli saanut Video Music Awards -gaalassa ehdokkuuden parhaan uuden artistin kategoriassa, mutta hävisi Billie Eilishille. Nainen julkaisi tänä vuonna läpimurtoalbuminsa Cuz I Love You. Ihmisiä voimaannuttava artisti on kerännyt innokkaan fanilauman ja yli neljä miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Lue myös: Musiikkilehden julkaisema alastonkuva muodokkaasta laulajasta raivostuttaa somessa: "Kuvottavaa"

Lue myös: Muodoistaan kohuttu laulaja läpsyttelee pakaroitaan videolla - fanit ylistävät tähden itsevarmuutta

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat