Kuva: AOP

Priyanka Chopra ystävänsä Meghan Marklen arvostelusta: "Kyse on ehdottomasti rasismista"

03.06.2019 15:15 - Milena Raappana

Priyanka Chopran mukaan Meghan kyllä kestää arvostelun.

Herttuatar Meghan Markle, 37, on jakanut laajasti mielipiteitä ja saanut osakseen paljon arvostelua. Marklen pienimmätkin teot saattavat herättää närää, kuten hänen tapansa kulkea kädet taskuissa.

Marklen ystävän näyttelijä ja entinen Miss Maailma Priyanka Chopran, 36, on nyt ottanut kantaa asiaan ja kertoo, mistä brittihovin yhden uusimman jäsenen arvostelusta todella on kyse. Sunday Times Magazinen haastattelussa Chopralta kysyttäessä, onko arvostelu yhteydessä rasismiin, nainen vastasi:

- Ehdottomasti 100 prosenttisesti. Meghanin julkinen arvostelu on todella valitettavaa, mutta jos joku sen kestää, niin hän. Totta kai arvostelu on yhteydessä rasismiin, se on itsestään selvä syy.

Chopran mukaan Markle on ollut koko ajan täysin oma itsensä eikä ole muuttunut naituaan prinssi Harryn.

- Monet oppivat tuntemaan hänet kaiken tämän jälkeen. Minä olen tuntenut hänet jo aikaisemmin ja hän on edelleen samanlainen. Hän on todella edistyksellinen ja moderni nainen.

Chopra ja Markle ovat olleet ystäviä vuodesta 2016 saakka, kun he tapasivat TV-tapahtumassa ja heitä yhdistivät samanlaiset käsitykset maailmasta.

Lue myös: Meghan Marklen elettä tylytetään - antoi voimaannuttavia banaaneja seksityöläisille

Lue myös: Meghan Marklen vauvan lastenhoitaja sai tarpeekseen ja ryntäsi ulos - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat