Kuva: Emmi Moilanen

Darude perheensä kauhunhetkistä somessa: "Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu"

03.12.2019 09:45 - Reija Saarinen

Darude kertoo päivityksessään vaimonsa kaatuneen pahasti.

Darude, 44, jakoi omalla Instagram-tilillään tarinan, joka on saanut fanien silmät kostumaan. Kyseisessä päivityksessä Darude kertoo kauhunhetkistään, jotka saivat alkunsa perheen saunaillan päätteeksi. 

"Lauantaina perheemme saunailta sai kammottavan päätöksen, kun vaimoni kaatui ja löi päänsä pahasti lattiaan. Nopea soitto hätänumeroon ja muutaman minuutin päästä ambulanssi saapui" Darude kirjoittaa päivityksessään. 

Samaan hengenvetoon hän kiittelee sairaanhoitohenkilökuntaa hyvästä ja ammattitaitoisesta hoidosta, jota hänen vaimonsa sai.

"Kiitos myös paikallisen sairaalan henkilökunnalle. Etenkin vaimoani hoitaneelle hoitajalle ja lääkärille. He olivat niin mukavia ja ammattitaitoisia. He saivat vaimoni rauhoittumaan tässä pelottavassa tilanteessa."

Kiitoksen saavat myös perheen tutut, jotka ottivat perheen lapset hoitoon tilanteen sattuessa. 

"Kiitos perheelle ja ystäville, jotka ottivat lapsemme hoitoon. En tiedä, mitä tekisimme ilman teitä. Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu."

Lopuksi mies vielä toteaa olevansa kiitollinen elämästä ja rakkaudesta. Hän myös muistuttaa jokaista elämään elämäänsä täysillä, sillä koskaan ei tiedä mitä elämä tuo mukanaan. 

Kauniin kirjoituksen pääset lukemaan kokonaisuudessaan alta. 

Lue myös: UMK:n laulumiksaus haukuttiin maanrakoon netissä - nyt kommentoivat Darude ja Sebastian Rejman

Kilpailut

Uusimmat