Kuva: AOP

Madonnan tytär Lourdes, 23, simuloi orgioita muotinäytöksessä - katso kuuma video

09.12.2019 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lourdes Leon nähtiin rohkeassa esityksessä.

Madonnan vanhin lapsi Lourdes Leon, 23, on nähty esiintymässä rohkeassa muotinäytöksessä. Espanjalaisen Desigual-merkin näytöksessä nainen ensin esitti nykytanssia catwalkilla, kunnes hän liittyi muiden mallien seuraan korokkeelle. Tällöin Lourdes alkoi hellästi hyväillä ja suudella toista mallia Kristen Alvarengaa.

Tässä vaiheessa esitystä kaikki mallit riisuutuivat, ja lopulta heidän yllään oli ainoastaan alushousut ja nännisuojat. Mallit laskeutuivat makoilemaan korokkeelle lähelle toisiaan ja simuloivat kiihkeitä orgioita. Kaikesta tästä on jaettu video Desigualin Instagram-tilillä. Videon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Esityksen teemana oli ”love different” ja sen taiteellisesta toteutuksesta vastasi Carlota Guerrero.

Madonna on kehunut tyttärensä monilahjakkuutta haastattelussa aiemmin tänä vuonna.

- Hän on hullun lahjakas. Olen vihreä kateudesta, koska hän on niin hyvä kaikessa, mitä tekee. Hän on mahtava tanssija, hieno näyttelijä ja hän soittaa pianoa kauniisti. Hän on lahjakkaampi kuin minä, Madonna sanoo.

Lourdes Leon ja Madonna (kuva: AOP)

Popin kuningatar kuitenkin sanoo, että Lourdesilla ei ole samaa motivaatiota menestymiseen kuin hänellä itsellään on aina ollut. Naisen mukaan Lourdes uskoo hyötyvänsä kuuluisasta äidistään, mutta hän haluaa patistella tytärtään työskentelemään itse saavutustensa eteen.

Lue myös: Madonnan tytär on kuin nuori Lady Gaga - näetkö sinä yhdennäköisyyden?

Lue myös: Madonnan tytär nähtiin lavalla yläosattomissa - kyseessä hänen ensimmäinen muotinäytöksensä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat