Kuva: AOP

Saara Aalto ei menisi naimisiin, jos puoliso olisi mies - "Häämme voivat olla esimerkki"

10.12.2019 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Saara Aalto ja Meri Sopanen ovat jo päättäneet häidensä ajankohdan.

Laulaja Saara Aallon, 32, ja kumppani Meri Sopasen häiden ajankohdasta on spekuloitu jo useamman vuoden ajan. Myös brittimedia on kiinnostunut tulevista häistä, ja maaliskuussa Saara Aalto kertoi The Sun -lehdelle lähtevänsä etsimään sopivaa hääpaikkaa Italiasta.

Saara Aalto kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että häiden ajankohta on nyt lyöty lukkoon. Nainen ei kuitenkaan halua paljastaa, milloin naiset sanovat ”tahdon”.

- Emme ole vielä päättäneet, kerrommeko siitä etukäteen. On haastavaa miettiä, kuinka paljon sitä pitää yksityisenä. Tietyllä tavalla meidän häämme voisivat olla esimerkki siitä, että kaksi naista voi mennä naimisiin ja rakastua toisiinsa. Se on tärkeää näyttää, Aalto sanoo.

Nainen on aiemmin kertonut The Sunille, että hän ei luultavasti menisi naimisiin, jos hänen kumppaninsa olisi mies. Perinteinen avioliittoinstituutio ei ole naiselle tärkeä.

- Rakastan kuitenkin Meriä niin paljon, ja haluan näyttää yhteiskunnalle rakkautemme, Aalto kertoo The Sunille.

Saara Aallon mukaan Suomessa ja Isossa-Britanniassa julkkisten häihin suhtaudutaan hyvin eri tavalla. Siinä missä Suomessa julkisuudenhenkilötkin pyrkivät pitämään häänsä yksityisinä, Briteissä on normaalia päästää median edustajat häihin ja hehkuttaa juhlia lehtien palstoilla. Aalto ja Sopanen eivät ole vielä päättäneet, miten he aikovat toimia median suhteen.

Saara Aalto ja Meri Sopanen ovat seurustelleet vuodesta 2014 lähtien. He tapasivat tätä vuotta aiemmin, kun Sopanen oli Aallon keikalla. Tätä nykyä Meri Sopanen työskentelee puolisonsa managerina.

Lue myös: Saara Aalto jää pitkälle lomalle ensi kertaa sitten lapsuuden - urasuunnitelmat täysin auki

Lue myös: Tunnistaisitko? Saara Aallon kumppani Meri poseeraa poikkeuksellisessa lookissa

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat