Kuva: AOP

Tunnistaisitko? Saara Aallon kumppani Meri poseeraa poikkeuksellisessa lookissa

25.11.2019 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Meri Sopanen edusti syntymäpäiväjuhlilla naisellisessa diivatyylissä.

Laulaja Saara Aallon, 32, naisystävä ja manageri Meri Sopanen on yllättänyt Instagram-seuraajansa totaalisesti. Tuoreimmassa päivityksessään Sopanen poseeraa itselleen poikkeuksellisessa tyylissä. Nainen on sonnustautunut vaaleaan, pitkään peruukkiin, hänen kasvoillaan on vahva meikki ja hänen vaatteensa henkivät menneiden vuosikymmenien glamouria.

Meri Sopanen kirjoittaa päivityksessään, että muodonmuutos on tehty hänen ystävänsä juontaja Kristoffer Ignatiuksen syntymäpäiviä varten. Synttäreiden teemana oli 1970-luvun disko. Sopanen osallistui syntymäpäiville yhdessä Saara Aallon kanssa.

”No pitihän mun nyt sit kerran elämässä ottaa tää diivan rooli haltuun. Ja siis apua kauheen rankkaa olla tällainen pimatsu, kun on kaikki ripset, korkkarit, pitkät hiukset, sukkahousut ja ja ja… Oli hauskaa, mut onneks ei oo mun arkipäivää”, Sopanen kirjoittaa.

Meri Sopanen muistuttaa kuvatekstissä, että elämää ei kannata ottaa liian vakavasti ja joskus tekee hyvää revitellä kunnolla. Sopasen seuraajat ovat ottaneet naisen viestin ja kuvat ihastuksella vastaan.

”Kuumin ikinä!” on yksi kommentoinut.

”Pakko tunnustaa, etten eka tunnistanut sua! Aivan mieletön look!” on myös kirjoitettu.

”Olet upea, Meri. Hieno asuvalinta, kiitos kun jaoit nämä kuvat”, kirjoittaa yksi.

Voit katsoa naisen päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Meri Sopanen tavataan yleensä nähdä rennommassa lookissa, kun taas Saara Aalto on pukeutumisessaan pariskunnan selvästi naisellisempi osapuoli.

Lue myös: MTV: Saara Aalto parisuhteestaan: "Meri kouluttaa minua välillä kuin koiraa"

Lue myös: Saara Aalto avautuu hääsuunnitelmistaan - ei halua mennä naimisiin Suomessa

Kilpailut

Uusimmat