Kuva: AOP

Cara Delevingne jakoi tyttöystävää ylistävän päivityksen - kylpykuva varastaa huomion

19.12.2019 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Cara Delevingne onnitteli 30 vuotta täyttänyttä Ashley Bensonia.

Huippumalli Cara Delevingne, 27, on jakanut ihanan Instagram-päivityksen tyttöystävänsä, näyttelijä Ashley Bensonin, 30, syntymäpäivän kunniaksi. Päivityksessä nähdään monta kuvaa Bensonista, ja joukkoon mahtuu myös yksi huomiota herättävä yhteiskuva. Kyseisessä kuvassa Delevingne ja Benson suutelevat toisiaan kylpyammeessa.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä.

Cara Delevingnen kuvatekstikin on omiaan herättämään ihastusta.

”On niin paljon, mitä voisin sanoa, mutta yksi isoimmista asioista, mitä rakastan ja vaalin meissä on se, että minun ei tarvitse selittää mitään. Sinä kyllä tiedät, ja vain sillä on väliä”, Delevingne aloittaa.

Pariskunta ei ole juuri antanut lausuntoja suhteestaan julkisuuteen, joten Delevingnen sanat pitävät paikkansa. Pari on seurustellut jo noin puolitoista vuotta. He julkistivat suhteensa viime kesäkuussa. Heidän naimisiinmenostaan on liikkunut huhuja, joista kirjoitimme tässä jutussa.

”Annat minun olla hölmö. Annat minun olla villi. Teet oloni vapaaksi, turvatuksi ja uteliaaksi. Minusta tuntuu kuin olisin tuntenut sinut koko elämäni, ja olen ylpeä, kun saan katsoa sinun kasvavan siksi naiseksi, joka olet aina halunnut olla. Rakastan sinua enemmän kuin sanat pystyvät kertomaan”, Delevingne kirjoittaa.

Suloinen päivitys on kerännyt tämän jutun kirjoitushetkellä jo noin 2,9 miljoonaa tykkäystä.

Lue myös: Cara Delevingne poseerasi alasti näyteikkunassa komistuksen kanssa - sai suhdehuhut liikkeelle

Lue myös: Julkkisnaiset hurahtivat räväkkään meikkitrendiin - oletko jo kokeillut muotikuosia mukailevaa lookia?

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat