Kuva: AOP

Cara Delevingnen ja Ashley Bensonin naimisiinmenosta kuumia huhuja - Elvis vihki Las Vegasissa?

05.08.2019 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pariskunnan häiden kerrotaan maksaneen vain 267 euroa.

Huippumalli Cara Delevingnen, 26, ja näyttelijä Ashley Bensonin, 29, kerrotaan menneen naimisiin aiemmin tänä vuonna Las Vegasissa. The Sun -lehdelle kerrotaan, että pariskunta olisi mennyt salaa naimisiin Elvis-teemaisessa Little Vegas Chapelissa. Kunnon Vegas-tyyliin seremonian suoritti Elvis-imitaattori, lehdelle kerrotaan.

Yksityiskohtia väitetyistä häistä on kertonut kappelin omistaja Michael Kelly.

- He olivat selvästi sitoutuneita toisiinsa ja heidän kasvoillaan oli valtavat hymyt. Oli selvää, että he olivat vakavissaan mutta heillä oli silti hauskaa. He halusivat sen olevan yksinkertaista, hiljaista ja helppoa, kertoo omistaja Michael Kelly.

Cara Delevingne (kuva: AOP)

Ashley Benson (kuva: AOP)

Lehdelle kerrotaan, että vastanainut pariskunta poseerasi valokuvaajalle pinkissä Cadillac-autossa seremonian jälkeen. Molempien naisten kerrotaan pukeutuneen mustaan. Häiden kerrotaan maksaneen ainoastaan noin 267 euroa.

Kerrotaan, että pienimuotoisissa häissä olisi ollut vieraina muun muassa Charlize Theron, Jonas Brothers -yhtyeen jäsenet ja Sophie Turner. Näyttelijä Sophie Turnerilla ja Joe Jonasilla on omakohtaista kokemusta Vegas-häistä, sillä pariskunta meni Las Vegasissa naimisiin pienimuotoisessa seremoniassa toukokuussa.

Delevingne ja Benson ovat pitäneet matalaa profiilia romanssistaan. He julkistivat suhteensa vasta viime kesäkuussa. Tuolloin Delevingne kertoi E! Newsille, että he olivat juuri juhlistaneet suhteensa yksivuotispäivää. Pariskunnan ympärillä alkoi liikkua romanssihuhuja sen jälkeen kun he olivat molemmat näytelleet Her Smell -nimisessä draamaelokuvassa.

Ashley Benson tunnetaan muun muassa roolistaan Valehtelevat viettelijät -tv-sarjasta. Delevingne on huippumalli, joka on laajentanut osaamistaan myös näyttelemisen puolelle. Nainen on nähty merkittävässä roolissa esimerkiksi Valerian and the City of a Thousand Planets -elokuvassa.

Lue myös: Cara Delevingne vahvisti vihdoin suhteen näyttelijäkaunottareen - ovat seurustelleet jo vuoden!

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat