Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin 10-vuotiaalla pojalla on oma ihonhoitorutiininsa: "Hän rakastaa sitä"

25.12.2019 18:15 - Milena Raappana

Kourtney Kardashian on opettanut lapsilleen pienestä pitäen kauneudenhoitoa.

Kardashian-Jenner-klaanin jäsenillä näyttäisi olevan hohdokkaat ihot ja tämä koskee jopa lapsia. Geeneillä voi olla asian kanssa tekemistä, mutta Kourtney Kardashianin, 40, mukaan hyvillä ihonhoitorutiineilla on oma vaikutuksensa. 

Uudessa Harper's Bazaarin kanssa tehdyllä videolla Kourtney avaa omia kauneusrutiinejaan ja kertoo, että perheen pää Kris Jenner, 64, on opettanut lapsensa huolehtimaan itsestään ja ulkonäöstään pienestä pitäen. 

- Äitimme on aina juurruttanut meihin itsestä huolehtimista. Hän aina opetti meitä jo pienestä saakka, kun tulet suihkusta laitetaan kosteusvoidetta. Hän opetti meitä sheivaamaan sääremme, Kourtney kertoi.

Sisaruskatraan vanhin on siirtänyt tavan omille lapsilleen, sillä videolla hän kertoo pojallaan Mason Disickillä, 10, olevan oma ihonhoitorutiininsa. 

- Kävin juuri hänen kanssaan läpi kokonaisen ihonhoitorutiinin. Me aloitimme... teimme kasvonaamiot, teimme kaiken, kirjoitimme kaikki kohdat ylös ja laitoimme sen laatikkoon hänen kylpyhuoneeseensa ja hän rakastaa tehdä sitä ja tuntee, että hän huolehtii ihostaan, Kourtney selitti.

Katso Kourtneyn ihonhoitorutiini alta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kourtney Kardashian joutui puolustelemaan kasvatustapojaan somessa: 'Todella surullista'

Lue myös: Kourtney Kardashianin pojan käsimerkit paparazzeille huvittavat somessa: "Kuolen nauruun"

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat