Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin pojan käsimerkit paparazzeille huvittavat somessa: "Kuolen nauruun"

11.10.2019 18:15 - Milena Raappana

Kourtney Kardashianin neljävuotiaalla pojalla Reign Disickiltä ei asennetta puutu.

Kardashianien perhe on tällä hetkellä matkalla Armeniassa. Uutisoimme aikaisemmin heidän herättäneen huomiota vieraillessaan Tsitsernakaberd-muistomerkillä, jossa Kim Kardashian päätyi ottamaan fanin kanssa duckface-selfieitä

Nyt myös Kourtney Kardashianin neljävuotias poika Reign Disickin "poseeraukset" ovat kiinnittäneet huomiota. Kardashianien klaani kuvattiin poistumassa todennäköisesti hotellista tai ravintolasta ja kävelevän ihmismassan läpi autolle. Joukon kärjessä tuli Kim lapsiensa kanssa, jonka jälkeen Kourtney tuli kuviin kantaen Reigniä sylissää. Videolla nähdään, kun pieni poika näyttää paparazzeille ja fanijoukolle keskisormea virne naamallaan. 

Instagram-päivityksen nähneet fanit ovat olleet huvittuneita Reignin käsimerkistä ja laittaneet kommenttikenttään huvittuneita viestejä, kuten "kuolen nauruun" tai "Reign on villi hahaha rakastan häntä."

Näet Reignin näyttämässä keskisormea päivityksen toisessa videossa ja sen jälkeen pysäytettynä kuvassa. Kaikki videot ja kuvat pääset näkemään painamalla oikeanpuoleista nuolta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kourtney Kardashian joutui taannoin rankan kritiikin kohteeksi, sillä monen mielestä hän ei pidä tarpeeksi kovaa kuria lapsilleen. Keeping Up With The Kardashians -ohjelmasta kävi ilmi, että esimerkiksi Kourtneyn tytär Penelope on toisinaan todella villi ja moni ehdottikin sosiaalisessa mediassa, että fyysinen kuritus olisi paikallaan. Kourtney on yhdessä entisen miehensä ja lastensa isän Scott Disickin kanssa jyrkästi kieltäytyneet rankaisevansa lapsiaan fyysisesti. 

Lue myös: IL: Kourtney Kardashian puki päälleen suomalaisyrityksen hatun - "Ei osattu odottaa"

Lue myös: MTV: Kourtney Kardashian pulahti bikineissään avantoon Lapissa - naisen reaktio näkemisen arvoinen!

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat