Kuva: AOP

Meghan Marklen ystävä tuohtui brittiläiselle medialla: 'Kampanjanne ystävääni kohtaan jatkuu'

28.12.2019 18:15 - Milena Raappana

Mediassa ja somessa levisi herttuaparin jouluinen kuva, jonka spekuloitiin olevan photoshopattu. Meghanin ystävä tuohtui näistä huhuista.

Brittiläinen media väitti muutama päivä sitten, että Sussexin herttuaparin julkaisemassa joulupäivityksessä herttuatar Meghan Marklen kasvot oltaisiin käsitelty kuvaan. 

Daily Mail väitti 24. jouluukuta julkaistussa päivityksessään, että mustavalkoisessa kuvassa Meghanin kasvot ovat poikkeuksellisen terävät muun kuvan ollessa taustalta blurrattu. Kuvassa Meghanin ja prinssi Harryn poika Archie on kuvan keskiössä hänen vanhempiensa hymyillessä taustalla.

Artikkelin mukaan kuva oli lähtenyt leviämään Twitterissä, jossa epäilyt kuvankäsittelystä olivat nousseet esille. Julkaisu oli ottanut ottanut yhteyttä valokuvaaja Max Cisottiin, joka sanoi, että "jokin ei ole oikein kuvassa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Meghanin hyvä ystävä Janina Gavankar on puolustanut herttuatarta ja sanonut median edelleen kampanjoivan ystäväänsä vastaan. 

Gavankar julkaisi Instagram-tilillään sanojensa mukaan herttuaparin alkuperäisen jouluntoivotuskuvan, jonka hän oli valokuvannut. Kuvan oheen hän kirjoitti:

"Olen niin ylpeä saadessani ottaa tämän joulukuvan yhdelle parhaist ystävistäni ja hänen perheelleen. Tässä on alkuperäinen kuvan, joka lähetettiin (rajattu sopimaan Instagramiin) ...ja The Mailille, nähtävästi kampanjanne ystävääni vastaan jatkuu. Hienoa kuvankäsittelyä käsittelemättömään kuvaani. Nyt palatkaamme takaisin joulutunnelmaan eikä pahansuopaisuuden tunnelmaan." 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yli 21 000 tykkäystä keränneen kuvan kommenteissa seuraajat ovat kiitelleet Gavankaria antamastaan tueasta herttuatar Meghanille. 

"Mikä tosiystävä oletkaan puolustaessasi ystävää median epäreilulta raivolta. Ja hyvää joulua sinulle MAIL ja ilkeät brittiläiset uutislehdet."

"Kaunista. Paras ystävä tukena toiselle."

"Niin upea perhe. Olen niin iloinen, että tunnet ja rakastat häntä, koska hän on täydellinen."

Lähteet: Daily Mail, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat