Kuva: AOP

Janni Hussi summaa vuottaan somessa: "Kiitos kaikista valvotuista öistä"

31.12.2019 15:15 - Iiro Myllymäki

Janni Hussille vuosi 2019 oli uskalluksen vuosi.

Somevaikuttaja Janni Hussi, 28, on monen muun tapaan kääntänyt katseensa nyt päättyvään vuoteen 2019. Hussi on kirjoittanut Instagramissa, miten hän summaisi kuluneen vuoden.

”Kevätlukukaudella näytit, että tässä hommassa ei voi mitään pitää itsestäänselvyytenä. Varsinkaan niitä asioita, joita yleensä on tupannut pitämään. Kiitos siis niistä kaikista valvotuista öistä ja harmaista hiuksista”, Hussi kirjoittaa.

Janni Hussi kirjoittaa, että kesä oli puolestaan rauhallisempaa aikaa.

”Syyslukukausi on perinteitä kunnioittaen mennyt opetellessa uusia temppuja. Kyllä se vanha koirakin näköjään oppii”, nainen summaa puolestaan syksynsä.

”Jos vuosi 2019 pitäisi tiivistää vähän lyhyemmin, niin kyllä se on uskallus. Nimittäin uskallus olla ihan vaan ittesä. Joku lukko nimittäin aukesi keväällä ja pisti asioita vähän perspektiiviin. Ja se jos joku tuntuu hyvältä ja kaikkien niiden valvottujen öiden arvoiselta”, Hussi kirjoittaa.

Nainen vihjaisee, että vuonna 2020 hänellä tulee olemaan uusia työkuvioita, joista hän voi kertoa vasta myöhemmin julkisuuteen. Voit lukea Hussin koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Janni Hussi hassutteli Joel Harkimon kanssa ja sai somen nauramaan: "Rohkea veto noilla koroilla"

Lue myös: Janni Hussi muuntautui emojeiksi ja sai somen ulvomaan naurusta: "Aivan mahtava!"

Kilpailut

Uusimmat