Kuva: AOP

Sara Sieppi avautuu aikuisten tavoista: 'Vanhemmat näyttävät mallia somekiusaamisella'

07.01.2020 09:15 - Reija Saarinen

Siepin mukaan hän on jälleen saanut ikäviä kommentteja somessa.

Sara Sieppi, 28, avautuu uusimmassa Instagram-julkaisussaan kokemastaan somekiusaamisesta. 

Siepin mukaan hänen parin päivän takainen julkaisunsa sai aikaan monenlaisia reaktioita. Kyseisessä julkaisussa Sieppi poseeraa urheiluvaatteissa ja mainostaa treenejä tunnettuun kuntokeskukseen. Ikävä kyllä kommenttikenttään eksyi myös monia ajattelemattomia kommentteja niin Siepistä kuin hänen ulkonäöstäänkin. 

Siepin mukaan on hämmentävää, että ihmiset jaksavat käyttää aikaansa moiseen. Hän kehottaakin lopettamaan kaikkien niiden seuraamisen, joiden julkaisuista tulee jollain tavalla ikävä fiilis.

"Pieni muistutus: täällä ei tarvitse seurata sellaista henkilöä, joka aiheuttaa sussa jostain syystä negatiivisia fiiliksiä. Paina mieluummin sitä unfollaa-nappia ja käytä aikasi johonkin muuhun kuin törkyviesteihin. Eilinen postaukseni taas todisti, että nuoret osaavat käyttää somea paljon asiallisemmin kuin aikuiset. Siellä vanhempainilloissa on varmasti hyvä miettiä, mistä se koulukiusaaminenkin saa alkunsa, kun vanhemmat näyttävät mallia somekiusaamisellaan. Ihan sellaisia perusasioita on myös hyvä ottaa huomioon täällä somessa: niiden kuvien takana on ihan oikea ihminen. Ollaan kivoja toisillemme, täälläkin - ei mulla muuta tänään," Sieppi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Siepin kirjoitus on saanut hänen seuraajiltaan runsaasti tsemppaavia kommentteja.

"Ikävä kyllä ihmiset eivät aina ajattele mitä kirjoittelevat."

"Mä olen tullut siihen lopputulokseen, että aikuinen joka ei osaa käyttäytyä somessa, tuskin osaa käyttäytyä muuallakaan, eli on idiootti."

"Ne kiusaajat juuri seuraakin julkkiksia koska etsivät kohdetta."

Millaisia ajatuksia Siepin tarina sinussa herättää? Julkaisun ja kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Sara Sieppi paljastaa alkuvuoden suunnitelmansa: "Pystyy miettimään asioita uudella tavalla"

Lue myös: Sara Sieppi jakoi taianomaisen maisemavideon Lapista - katso

Kilpailut

Uusimmat