Kuva: AOP

Elton John lahjoitti jättisumman Australian hyväksi - kertoi asiasta kesken Sydneyn-konsertin

08.01.2020 11:45 - Iiro Myllymäki

Elton John lahjoittaa miljoona dollaria maastopalojen vahinkojen hoitamiseen.

Australian tuhoisat maastopalot ovat saaneet lukuisat julkisuudenhenkilöt lahjoittamaan suuria summia palojen sammuttamiseksi ja uhrien auttamiseksi. Yksi heistä on Elton John, 72, joka ilmoitti lahjoituksestaan kesken tiistaisen Sydneyn-konserttinsa. Mies ilmoitti lahjoittavansa miljoona dollaria (noin 898 000 euroa) keräykseen, jonka varat ohjataan Australian katastrofin hoitamiseen.

- Me kaikki saamme osoittaa kunniaamme palomiesten tekemälle työlle. On ihmisiä, jotka ovat menettäneet henkensä yrittäessään pelastaa koteja ja on ihmisiä, jotka ovat menettäneet henkensä ja kotinsa, Elton John sanoi konserttiyleisölle.

Mies suri puheessaan myös eläinten kohtaamaa kärsimystä tilanteessa ja kertoi kokevansa ”raamatulliset mittasuhteet saavaa” surua asian johdosta. Mies sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset, kun hän ilmoitti tekemästään lahjoituksesta.

- Meidän täytyy taistella yhdessä. Rakastan Australiaa todella paljon. Toivon, että kotinsa menettäneiden elämä palautuu uomiinsa pian, Elton John sanoi.

Mies on jakanut puheestaan videon Instagram-tilillään. Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Monet julkkikset ovat lahjoittaneet suuria summia auttaakseen Australian kuukausia kestäneissä maastopaloissa kärsineitä. Lahjoittajien joukossa ovat muun muassa Kylie Jenner, Pink, Chris Hemsworth, Nicole Kidman, Kylie Minogue ja Shawn Mendes.

Elton John saapuu konsertoimaan Suomeen syyskuussa osana jäähyväiskiertuettaan. Mies esiintyy Hartwall Arenalla 22. ja 23. syyskuuta. Molempiin konsertteihin on tällä hetkellä saatavissa enää vain VIP-lippuja.

Lue myös: Elton John kärsi samaan aikaan kolmesta sairaudesta - "Join pullon viskiä joka päivä"

Lue myös: Sharon Osbourne paljastaa: Ozzy Osbourne ja Elton John yhdistävät voimansa!

Lähteet: CNN, Bored Panda, People

Kilpailut

Uusimmat