Kuva: AOP

Selena Gomez pettyi faniensa kommentteihin Hailey Bieber -draamassa: "Tätä on kamalaa lukea"

13.01.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Draaman keskiössä on Selena Gomezin ja Hailey Bieberin yhteinen ystävä Madison Beer.

Selena Gomez, 27, ja hänen ex-poikaystävänsä Justin Bieberin, 25, vaimo Hailey Bieber, 23, ovat nettidraaman keskellä. Kuvioon liittyy kaksikon yhteinen ystävä Madison Beer, 20, joka nähtiin viettämässä aikaa yhdessä Hailey Bieberin kanssa Länsi-Hollywoodissa, missä myös Gomez oli samaan aikaan.

Yhteensattuma on saanut jotkut Gomezin fanit kiivastumaan, ja he ovat jättäneet ilkeämielisiä kommentteja Madison Beerin Instagramiin. Madison Beer on ottanut kommentointiin kantaa.

”Nämä huhut ovat menneet hulluiksi. Olin illallisella Haileyn kanssa, jonka kanssa olen ollut ystävä kymmenen vuoden ajan, ja siinä se. Miten se on paha asia? Rakastan Selenaa. Olen aina rakastanut. En haluaisi ikimaailmassa loukata häntä. Tämä on vain ilkeää ja tarpeetonta, eikä mitään tapahtunut. Se oli vain sattumaa. Kiusaatte minua ilman mitään syytä”, Beer kirjoitti Instagram-kuvansa kommenttikentässä.

Madison Beer (kuva: AOP)

Myös Selena Gomez on jättänyt oman kommenttinsa asiaan. Hän kirjoittaa olevansa pettynyt faniensa toimintaan.

”Tätä on kamalaa lukea. […] Olen niin pettynyt, että ihmiset puhuvat tällä tavalla jollekin”, Gomez kirjoitti viitaten Madison Beerin kohtaamiin kommentteihin.

”Olen tuntenut Madisonin siitä saakka, kun hän oli vauva ja olen nähnyt hänen kasvunsa siksi naiseksi, joka hän on. Tässä ei ole mitään ongelmaa”, Gomez jatkaa.

Hailey Bieber ja Justin Bieber juhlivat häitään viime syksynä, vaikka he olivat menneet naimisiin jo vuosi tätä ennen. (kuva: AOP)

Selena Gomez on juuri julkaissut kolmannen studioalbuminsa Rare. Fanit ovat arvelleet, että joidenkin biisien sanat viittaavat suoraan Justin Bieberin ja Gomezin eroon.

Lue myös: Selena Gomezin lomalle ikävä käänne - paparazzit kuvasivat tähden rannalla tuskaisena

Lue myös: Selena Gomez paljasti nolon hetkensä radiohaastattelussa - ei ehtinyt vessaan ajoissa

Lue myös: Selena Gomez kohukappaleesta: "Kesti kauan päästä yli eron tuomista tunteista"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat