Kuva: AOP

Selena Gomez kohukappaleesta: "Kesti kauan päästä yli eron tuomista tunteista"

25.10.2019 21:15 - Lauri Kujanpää

Gomez myöntää, että erossa pahinta oli, kun Bieber pääsi elämässään niin nopeasti eteenpäin.

Poppari Selena Gomezin, 27, uusi kappale Lose You To Love Me on aiheuttanut kovaa kohinaa. Ensin fanit olivat varmoja, että Gomez laulaa kappaleesta eksästään Justin Bieberistä, 25. Lopulta myös epäiltiin, että kappale aiheutti somesodan ja Justin Bieberin vaimo Hailey, 22, olisi jopa uhkaillut Gomezia.

Nyt Gomez on itse puhunut kappaleesta On Air With Ryan -ohjelman haastattelussa. Gomez paljastaa, että kappale on yllättävän vanha.

- Itse asiassa olen työskennellyt albumin parissa jo neljä vuotta ja olin ajatellut, että se olisi julkaistu jo kaksi vuotta sitten.

- Kirjoitin tuon kyseisen kappaleen yli vuosi sitten ja nyt tuntuu, että se saa täysin erilaisen merkityksen kuin silloin. Se on henkilökohtaisesti todella mielenkiintoista. Tunnistan edelleenkin hyvin ne tunteet, mitä silloin kävin läpi.

Gomez myöntää, että ei olisi voinut julkaista kyseistä kappaletta vielä viime vuonna, koska se oli liian henkilökohtainen. Hän myös sanoo, että erossa pahinta oli se, kun Justin meni elämässään niin helposti eteen päin

- Minulla kesti kauan päästä asioista yli, mutta nyt niille jutuille vain nauraa. Vuosi sitten tunteet olivat vielä vahvempia ja niitä ei olisi uskaltanut antaa muiden kuunneltavaksi, Gomez kertoo ja jatkaa:

- Vaikka kappale viihdyttää muita, on se minulle hyvinkin todellinen. Minulla kesti kauan päästä yli kaikista eron tuomista tunteista.

Selena Gomez ja Justin Bieber olivat on-off-suhteesteessa vuosina 2010-2014. Heidän välinsä lämpenivät viellä vuonna 2017, mutta lopulta Bieber löysi puolisokseen Hailey Bieberin (os. Baldwin) vuonna 2018.

Lue myös: Fanit uskovat, että Selena Gomez laulaa Justin Bieberista: "Antaisit jo olla!"

Lue myös: Selena Gomezin uusi biisi synnytti somesodan: "Hailey Bieber uhkaa satuttaa häntä"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat