Kuva: Youtube

Nuoret Salkkarit-tähdet näyttelivät Ullan ja Sepon vanhan kohtauksen uusiksi - kommentit armottomia

13.01.2020 18:45 - Iiro Myllymäki

Jasmin Voutilaisen ja Celin El Azizin versio kalpenee monen kommentoijan mielestä alkuperäiselle.

Suomalaisten suosikkisaippuasarja Salatut elämät on julkaissut virallisella YouTube-kanavallaan videon, jossa sarjan kaksi tämänhetkistä näyttelijää Jasmin Voutilainen ja Celin El Azizi näyttelevät uusiksi kohtauksen sarjasta liki 20 vuoden takaa. Nuoret naiset näyttelevät Ulla ja Seppo Taalasmaata kohtauksessa, joka alun perin esitettiin vuonna 2001. Ullan ja Sepon rooleissa ovat Maija-Liisa Peuhu ja Jarmo Koski.

Samaisella YouTube-videolla nähdään myös alkuperäinen kohtaus, joten vertailujen tekeminen on tehty helpoksi. Nettikommentoijien tuomio on ollut melko yksimielinen: ennen olivat asiat paremmin.

”On kyllä näyttelijöiden ja koko sarjan taso laskenut vuosia myöten aivan pohjamutiin. 1999-2008 oli vielä hyvää settiä, mutta sen jälkeen ollaan vain vajottu enemmän tasolle Kauniit ja Rohkeat”, kirjoittaa eräs.

”Tää on ehkä paras esimerkki nykyisistä näyttelijöistä verrattuna vanhoihin”, on myös kommentoitu.

Huomaa että vanhat näyttelijät osaa paremmin ilmaista itseään jaksoissa ja eläytyä verrattuna näihin uusiin näyttelijöihin jotka ei ehkä oo niin paljoa vielä kokenu näyttelemisestä eikä oo tottunu ilmasemaan itteään niin paljoa kohtauksissa kuin vanhat näyttelijät”, on eräs kommentoinut.

Voit katsoa kyseisen videon alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Miltä näyttää epäonnistunut seksikohtaus? Katso Salkkareiden pilalle menneet kohtaukset

Lue myös: Salkkarit-kaunottaren lomakuva sai fanit innostumaan - heti hurja määrä tykkäyksiä

Kilpailut

Uusimmat