Kuva: AOP

Florence Pugh sai tietää Oscar-ehdokkuudestaan yläosattomissa - riemukas kuva someen

14.01.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Brittinäyttelijä on ehdolla parhaasta naissivuosasta.

Tämän vuoden Oscar-ehdokkuudet on julkistettu, ja yksi useita ehdokkuuksia saanut elokuva on Pikku naisia. Elokuva tulee Suomessa ensi-iltaan 31. tammikuuta. Leffa sai kuusi Oscar-ehdokkuutta. Se kilpailee muun muassa himoitusta parhaan elokuvan pystistä.

Elokuvassa nähtävä brittinäyttelijä Florence Pugh, 24, nappasi roolisuorituksestaan parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden. Kyseessä on naisen uran ensimmäinen Oscar-ehdokkuus. Nyt Florence Pugh on iloinnut ehdokkuudestaan sosiaalisessa mediassa. Hän on jakanut Instagramiin kuvaparin, jossa nähdään, miten nainen saa kuulla ehdokkuudestaan puhelimitse. Käy ilmi, että Pugh oli sängyssä yläosattomissa, kun hän sai kuulla ilouutisen. Hän on peittänyt kuvaparin toisessa kuvassa rintansa avokadoemojeilla.

Voit katsoa naisen päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Florence Pughilla on kovat kilpakumppanit parhaan naissivuosan kategoriassa. Häntä vastassa ovat Margot Robbie, Kathy Bates, Scarlett Johansson ja Laura Dern. Florence Pugh on tullut tunnetuksi rooleistaan elokuvissa Lady Macbeth ja Midsommar.

Oscarit jaetaan 9. helmikuuta.

Lue myös: Salma Hayekin mekko repesi juuri ennen Oscar-gaalaa - kaunotar syytti asiasta peppuaan

Lue myös: Beyoncén ja Jay Z:n gaalakäytös hämmentää - toimittaja teki tarkkanäköisen huomion parin juomista

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat