Kuva: Emmi Moilanen

Ex-lapsitähti Konsta Hietanen sai roolin Salkkareista! "Tätä jännitystä sisälläni olen odottanut"

22.01.2020 16:45 - Iiro Myllymäki

Entinen Tenavatähti Konsta Hietanen yllättyi, kun Salatuista elämistä lähestyttiin häntä koekuvauskutsulla.

Salatut elämät julkisti keskiviikkona uusia näyttelijöitä. Heistä ennalta nimekkäin on Konsta Hietanen, 35, jonka monet muistavat takavuosien lapsitähtenä. Hietanen voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja hän näytteli Poika ja ilves -elokuvan pääroolin vuonna 1998.

Konsta Hietanen kertoi Salattujen elämien tiedotustilaisuudessa, että hänen Salatut elämät -uransa alkoi siitä, kun hän sai tuotannolta kutsun koekuvauksiin roolia varten. Mies kertoo Voice.fi:lle yllättyneensä kutsusta.

- Olin yllättynyt, että miksi he meikäläistä kysyvät. Olen ollut parrasvaloista poissa, Hietanen sanoo.

Viiden lapsen isä on elättänyt perhettään viimeisimmät kuusi vuotta muusikonhommilla. Hän on keikkaillut sekä soolona että bändin kanssa cover-kappaleita esittävänä artistina pääosin Lahdessa ja Lahden lähiseuduilla. Tätä ennen Konsta Hietanen teki jalkapallouraa Veikkausliigassa.

Hietanen ei vieläkään tiedä, miten Salattujen elämien tuotantoväki oli keksinyt kutsua juuri hänet koekuvauksiin. Hietanen itse oli kuitenkin ottanut pitkästä aikaa kunnolla tuntumaa näyttelemiseen viime kesänä. Tuolloin mies näytteli Lahden kesäteatterissa nuorta Reino Helismaata Herra Helismaan lempilaulu -näytelmässä. Kokemus oli Hietaselle mieleinen.

- Se tuntui luontevalta, ja itsellä jäi siitä avoin fiilis, että voisin näytellä lisää, jos mahdollisuus tulee, Hietanen kertoo.

Kuvaukset eivät ole alkaneet

Mies ei ole vielä aloittanut Salattujen elämien kuvaamista. Uusi haaste kutkuttaa miestä hyvällä tavalla.

- Odotan kuvauksia jännityksellä, mutta kaipaankin jännitystä. Tätä jännitystä sisälläni olen odottanut.

Esiintyminen Suomen katsotuimmassa päivittäissarjassa tekee Hietasen kasvot tutuksi sillekin sukupolvelle, joka ei häntä muista hänen lapsitähtiajoiltaan. Lapsena Hietanen tottui siihen, että hänet tunnistetaan kaduilla, ja nyt hän saa luultavasti totutella tähän uudestaan.

- Olen keikkaillut Lahdessa ja sen lähialueilla niin paljon, että siellä minun naamani on tullut tutuksi. Muualla Suomessa olen saanut olla rauhassa, Hietanen sanoo.

Konsta Hietanen nähdään Salatuissa elämissä Miki-nimisen hahmon roolissa. Tämän enempää mies ei vielä suostunut roolistaan paljastamaan.

Lue myös: Kuinka monta kertaa Ismo Laitela on sanonut sarjassa suosikkisanansa - katso hulvaton kooste!

Lue myös: Nuoret Salkkarit-tähdet näyttelivät Ullan ja Sepon vanhan kohtauksen uusiksi - kommentit armottomia

Kilpailut

Uusimmat