Kuva: Emmi Moilanen

Niko Nousiainen kulkee ystävänsä Esko Eerikäisen jalanjäljissä - uusi radioura käynnistyy

27.01.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Niko Nousiainen aloittaa Kiss-radiokanavan juontajana.

Big Brother -ohjelmasta kansan tietoisuuteen noussut Niko Nousiainen, 36, on käynnistänyt uuden uran radiojuontajana. Miehestä tulee Jenni Haapalan juontajapari Kiss Iltapäivä -ohjelmaan. Nousiainen on opiskellut media-alaa Laajasalon opistossa, ja opintojensa yhteydessä mies oli aiemmin noin viiden kuukauden ajan Kissillä työharjoittelussa.

Samassa opinahjossa on kouluttautunut myös Nousiaisen ystävä Esko Eerikäinen, 46, joka juontaa Radio Novan Päivä -ohjelmaa. Nousiainen itse asiassa keksi mennä kouluun Eerikäisen innoittamana.

- Lähdin kouluun Eskon jalanjäljissä. Ensin ajattelin, että koulu ei ole minua varten. Sitten kun Esko meni vähän vanhemmilla päivillä kouluun, ajattelin, että pitäisikö itsekin, Nousiainen kertoo Voice.fi:lle.

Niko Nousiainen on saanut käyttökelpoisia vinkkejä radiojuontajan työhön Esko Eerikäiseltä. Tärkein neuvo on ollut, että kannattaa vain olla oma itsensä. Teeskennellen ei radiossa pitkälle pötkitä.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Nousiaisella ja Eerikäisellä on yhteistä radiohistoriaa. Kaksikko juonsi lauantain lähetyksiä urbaaniin musiikkiin painottuneella Spin FM -kanavalla vuonna 2013. Tämä oli Nousiaisen ensimmäinen kosketus radiotyöhön.

- Siitä se kipinä aluksi lähti, Nousiainen muistelee.

Kuuntele Kissin Iltapäivää joka arkipäivä klo 14-18.

Lue myös: BB-talossa ennätysajan viettänyt Niko Nousiainen: "Luulen, ettei ohjelma enää kanna"

Voice.fi, Kiss ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat