Kuva: AOP

Jessica Simpson paljastaa: Supertähdet löivät vetoa suudelmasta

02.02.2020 20:15 - Lauri Kujanpää

Jessica Simpson on paljastanut useita eri yksityiskohtia elämästään lähiaikoina, kun hän on promonnut elämäkertakirjaansa.

Elämäkertakirjansa Open Book -julkaissut laulaja Jessica Simpson, 39, kertoi erikoisen tarinan Jimmy Kimmelin haastattelussa.

Simpson nimittäin paljasti, että Justin Timberlake, 38, ja Ryan Gosling, 39, olivat lyöneet jo aikoja sitten vetoa siitä, kumpi heistä pääsee ensimmäisenä pussaamaan laulajakaunotarta.

- Vuosia sitten Justin Timberlake tuli kylään luokseni, kun oli juuri eronnut. Olimme, ja olemme edelleenkin, hyviä ystäviä, mutta yhtäkkiä suutelimme tuolloin. Muistan suudelman jälkeen, että olin hieman hämmentynyt, Simpson aloitti ja jatkoi:

- Yhtäkkiä Timberlake otti puhelimensa esille ja alkoi kirjoittamaan viestiä. Mietin vain, että toivottavasti kyseessä ei ole nyt joku toinen tyttö. Lopulta selvisi, että hän oli lähettänyt viestin Ryanille ja kertonut, että voitti vedon. Ryan ja Justin olivat nimittäin lyöneet jo nuorina vetoa siitä, että kumpi suutelee minua ensin.

Simpson on tehnyt elämäkertakirjansa tiimoilta paljon haastatteluita. Today-ohjelmassa kaunotar paljasti, että on kärsinyt päihdeongelmista ja ollut humalassa tv:ssä. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Jessica Simpson myönsi olleensa humalassa kohuhaastattelussa - "Heikko hetki elämässäni"

Lue myös: Jessica Simpson alkoholismistaan: "En enää tunnistanut itseäni"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat