Kuva: AOP

Game Of Thrones -kaunotar ei halua ottaa selfieitä - välttelee myös itsensä googlettamista

03.02.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

Clarke kertoi haastattelussa, että kärsii paniikkihäiriöstä.

Jättisuosittua Game of Thrones -sarjaa tähdittänyt Emilia Clarke, 33, kertoi Body and Soul magazine -julkaisun haastattelussa, että ei googleta itseään. Clarke sanoi, että se on tärkeää oman mielenterveytensä sekä menestyksen kannalta.

- En todellakaan googleta itseäni, sillä en etsi mitään. Opin jo Game Of Thronesin alkuaikoina, että ei kannata todellakaan lukea mitään, mitä sinusta kirjoitetaan netissä.

- Jos voisin tiivistää, minusta resepti menestykseen on se, kuinka käsittelet mainetta ja menetyksiä. Ei niihin Googlea tarvitse.

Clarke on myös kertonut, että ei ota faniensa kanssa selfieitä - varsin hyvästä syystä.

- Minulle kävi kerran niin, että olin lentokentällä ja sain todella pahan paniikkikohtauksen. Minusta tuntui täydellisen yksinäiseltä ja yritin puhua äitini kanssa puhelimessa. Samalla hetkellä joku mies tuli pyytämään selfietä ja yritin selittää, että en saa nyt henkeä.

- Jos joku nykyään tulee kysymään selfietä, annan mielummin nimikirjoituksen. Tuosta hetkestä jäi niin ikävä muisto ja kärsin edelleenkin paniikkihäiriöstä.

Game of Thrones teki Clarkesta maailmankuulun supertähden ja kaunotar myönsikin vastikään, että sarjan loppuminen oli hänelle kova paikka. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Game Of Thronesin loppuminen oli kova paikka Emilia Clarkelle - "Elämä piti rakentaa uudelleen"

Lue myös: Söpöysvaroitus! Game Of Thrones -kaunotar esittelee uutta koiranpentuaan somessa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat