Kuva: AOP

Illan persoonallisimmat asut! James Corden ja Rebel Wilson pukeutuivat kissoiksi Oscar-gaalaan

10.02.2020 16:15 - Iiro Myllymäki

Kaksikko näytteli paljon parjatussa Cats-elokuvassa.

James Corden, 41, ja Rebel Wilson, 39, näyttelivät yhdessä viime vuoden puhutuimmassa elokuvassa Cats. Musikaalielokuvaa on parjattu muun muassa sen visuaalisista efekteistä, ja monen kommentoijan mielestä elokuvan kissahahmot näyttävät suorastaan karmivilta.

Ei olekaan ihme, että Cats ei saanut ainuttakaan Oscar-ehdokkuutta. James Corden ja Rebel Wilson kuitenkin löysivät keinon tuoda elokuva esille gaalassa. Kaksikko jakoi lähetyksessä palkinnon parhaista visuaalisista tehosteista ja varasti show’n pukeutumalla Cats-leffan kissahahmoikseen.

(kuva: AOP)

Corden ja Wilson hauskuuttivat yleisöä tappelemalla kissamaisesti mikrofonitelineen kanssa. James Corden heitti puheessaan kommentin, jonka voi tulkita viittaavan Cats-elokuvan visuaalisten tehosteiden saamaan vastaanottoon.

- Cats-elokuvan näyttelijöinä me tiedämme paremmin kuin kukaan hyvin visuaalisten tehosteiden merkittävyyden, Corden sanoi.

Voit katsoa pätkiä kaksikon hauskasta esiintymisestä alla olevalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

James Corden ja Rebel Wilson eivät kuitenkaan saapuneet Oscar-gaalaan kissa-asuissaan, vaan perinteisessä juhlaeleganssissa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Cats-elokuvasta tulossa megaluokan floppi - jopa Charlien enkelit jää kakkoseksi

Lue myös: Kohutusta Cats-elokuvasta tulee paranneltu versio - alan ammattilaisten mukaan "ennenkuulumatonta"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat