Kuva: AOP

Khloé Kardashianin twiitti Kourtney Kardashianista hämmensi nettikansaa: "Mitä tapahtui?"

12.02.2020 15:15 - Milena Raappana

Khloé Kardashianin somepäivityksestä ei tiedä, vitsaileeko hän vai onko hän tosissaan.

Oscar-gaala ja sen jatkot olivat Hollywoodin suurten julkkisten kokoontumispaikka, joten tietenkin myös Kardashian-Jenner-klaani oli paikalla. 

Perheellä vaikutti olleen hauskaa yhdessä sosiaalisen median päivitysten perusteella, mutta yksi twiitti käänsi kelkan ja hämmensi nettikansaa. 

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi Khloé Kardashianin twiittanneen päivityksen, joka saattaa kieliä perheen sisäisistä tulehtuneista väleistä. Khloé kirjoitti somepäivityksessään:

"Yh, miksi Kylie Jenner ja minä annoimme Kourtney Kardashianin pilata iltamme eilen? Yh."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tätä twiittiä seurasi toinen, jossa luki yksinkertaisesti "Oh Kourtney Kardashian !!!!!". Tos-tv-tähti ei ole selkeyttänyt somepäivityksiään, joten jää täysin arvailujen varaan, oliko hän tosissaan vai humoristisella tuulella. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hämmennystä Twitter-päivitykset ovat kuitenkin saaneet aikaan ja moni somekäyttäjä on vaatinut Khloéta avaamaan illan tapahtumia sekä kertomaan mahdollisesti meneillään olevasta draamasta. 

"Et voi twiitata tällaista ilman yksityiskohtia, tämä ei toimi näin. Mitä tapahtui???"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä tapahtui?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oli Khloén päivitykset vilautuksia illan draamasta tai sitten pelkästään vitsailumielessä tehtyjä, sisarusten väliset suhteet ovat tällä hetkellä kireät, koska Kourtney vetäytyi hieman syrjään Keeping Up With The Kardashians -sarjasta viettääkseen enemmän aikaa lapsiensa kanssa. 

Tämä tuohdutti etenkin Kimiä, joka uhkasi viimeisimmällä tuotantokaudella antaa Kourtneylle potkut sarjasta, koska hän ei avautunut yksityiselämästään. Tha Daily Mailin haastattelussa Kim myös kertoi "ehkä tarvitsevansa puolustusasianajajan" tulevalla 18. kaudella, sillä sisarusten tulehtuneet välit johtavat "väkivaltaan".

Lue myös: Kardashian-siskosten riitely nähdään uunituoreella videolla - "Kim on planeetan ilkein ihminen"

Lue myös: Kim Kardashian sai koko perheen kyyneliin Kris Jennerin syntymäpäivillä: 'Suljin oven ja itkin'

Lähteet: Cosmopolitan, The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat